Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Szentkirályi Alexandra...

Ha Szentkirályi Alexandra visszalép akkor valóban nagy eséllyel Vitézy nyeri a választásokat?

Figyelt kérdés
2024. jún. 1. 07:08
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem, Geri fog nyerni, Budapestnek, a DK-nak Geri kell!
2024. jún. 1. 07:17
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Karácsonyfa Gergely fog nyerni.
2024. jún. 1. 07:20
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Gergő nyer, és szerintem Vitézy kap valami pozíciót.!
2024. jún. 1. 08:05
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem, de legalább beigazolodik, amit mindig is tudtunk: három főpolgármester jelöltből kettő fideszes, így Karácsonynak kell nyernie akkor is, ha nem vagyok vele elégedett. Nem adhatjuk a Fidesznek a fővárost.
2024. jún. 1. 08:11
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
A Fidesz már rég elengedte A főpolgármestert választást. A közgyűlési többségre hajt. Amire van is esélye, mert a Mi hazán tényleg csak egész véletlenűl a választások előtt néhány hónappal beterjesztette a közgyűlési választási szabály megváltoztatását, amit össze fideszes megszavazott 2/3 természetesen. Így lehet majd Fideszes többség ott is.
2024. jún. 1. 08:20
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
Miért lépne vissza? A Karácsonyi propagandának mindent elhisznek itt egyesek? Szentkirályi a Fidesz jelöltje, aki a Fidesz listát, a Fideszes polgármesterjelölteket is képviseli. Ennek a Karácsonytól származó abszurd, hazug, faxságnak értelme nincs. Ez egy 30%-os lista, olyan polgármesterjelöltek, akiknek esélyük van a megosztottság miatt, közgyűlésben legerősebbek lehetnek... Aztán visszahívnák a kampányarcot 😂... Aki ezt elhiszi, az tényleg sötétben tartott, trágyával etetett gomba.
2024. jún. 1. 08:28
 7/9 anonim ***** válasza:
14%
Akik Vitézyt fideszesezik, azok nekem ne papoljanak a fideszes propagandáról. A DK ugyanolyan szekta, mint a Fidesz.
2024. jún. 1. 09:16
 8/9 anonim ***** válasza:

"Akik Vitézyt fideszesezik, azok nekem ne papoljanak a fideszes propagandáról."

De beszélek róla, mert igaz. Vitézy a Fidesz marionett bábuja.

"A DK ugyanolyan szekta, mint a Fidesz."

Én is ezt mondom, pontosan így van. A DK ugyan olyan személyi kultuszon alapuló szekta, mint a Fidesz, csak a túloldalon és annak a pontifex maximusa Gyurcsány Ferenc.

2024. jún. 1. 19:25
 9/9 anonim ***** válasza:

"De beszélek róla, mert igaz. Vitézy a Fidesz marionett bábuja."

Pro-pa-gan-da.

2024. jún. 1. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!