Nem csak ez m1-et nézd mert megárt. Tényleg leépülsz tőle...
2024. máj. 31. 14:14
2/20 anonim válasza:
Fontos közügyeket érinti kijelentéseket vett fel, vagy legalábbis azt hozott nyilvánosságra.
Ha neked tudomásod van arról, hogy súlyos törvénytelenségek történnek, akkor hazafiként ezt a nyikvánosság elé kell tárnod.
Aki végrehatja és eltussolja ezeket az a hazaáruló.
2024. máj. 31. 14:14
3/20 anonim válasza:
Hűha még a végén azt is felvenné hogy a nép mit beszél...
2024. máj. 31. 14:16
4/20 anonim válasza:
Felvette. Ebből nem lehet következtetést levonni, hogy mit csinálna a néppel. Egyébként én abban sem látok semmi hű meg hát, hogy egy megromlott házasságban, ahol az igazságügyi miniszter a feleséged, felveszel ezt azt, ha úgy ítéled meg. Én is megtettem volna. Pedig volt idő mikor a fideszre szavaztam. Hiba volt.
2024. máj. 31. 14:17
5/20 anonim válasza:
Ennél csak az gázabb, ha a főügyész meg a Miniszterelnöki hivatalt vezető miniszter szřban se veszi a demokráciát.
2024. máj. 31. 14:18
6/20 anonim válasza:
Ahogy beszélget, a hangsúly azon van, hogy faggatja, kiprovokálja a választ.
2024. máj. 31. 14:21
7/20 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék akinek baja van azzal hogy egy bűncselekmény bevallását valaki rögzíti az miért rosszabb mint az öszödi beszéd ami nem bűncselekmény csak etikátlan.
2024. máj. 31. 14:23
8/20 anonim válasza:
"Ő is egy baloldali"
És mitől is baloldali? Pontosan mit csinált ami miatt szerinted baloldali? Csak azt ne mondd hogy mert az M1 ezt mondta...
2024. máj. 31. 14:24
9/20 anonim válasza:
A liberalizmus és a kommunizmus nem egy jobboldali és egy baloldali politikai eszme?
Liberalizmus: Az egyéni szabadságjogok kiterjesztését, szabadon működő piacgazdaságot, az emberek életébe és a gazdasági folyamatokba történő minimális állami bevatakozást és a többpárti parlamenti demokráciát követelő eszmerendszer.
Kommunizmus: a politikai hatalmat proletár-forradalmakkal azon társadalmi osztály kezébe kell adni, mely a javak előállítását végzik, így a munkásság és parasztság kezébe. A kommunizmus másik alaptétele: törekedni kell arra, hogy az emberiség egyenlőségben élhessen. Két alapfogalom: permanens forradalom és osztályharc.
Nekem kicsit ellentétes a kettő egymással is
2024. máj. 31. 14:27
10/20 anonim válasza:
Az a nagyon nagy baj, hogy még mindig nem értitek, hogy nem az a baj, hogy felvette, hanem az, hogy ezek elhangzottak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!