Szerintetek Magyar Péter nyert azzal, hogy elment az EP vitára a köztévébe?
Figyelt kérdés
máj. 31. 13:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
2/13 anonim válasza:
Hatásos volt, hogy oda is a hívei kíséretében ment. Engem a támogatójaként már bosszantott volna, ha ennyi alkudozás után nem megy el. És szerintem sokan ezt érzik. Szóval valószínűleg nyert vele. Ez a "vita" úgyis csak egy gesztus volt.
3/13 anonim válasza:
Szerintem egyedül Burti nyert vele. Korábban nem ismertem, de hatalmasat ment tegnap.
4/13 anonim válasza:
Abból a szempontból biztosan, hogy nagyon nagy blama lett volna ha ezt is visszautasítja, ahogy a partizánosat is tette.
5/13 anonim válasza:
Annyit nyert,hogy keveset veszített.
Ha nem megy el, többet veszített volna...de hát nem volt plató, Nagy Ervin és még is látszott a teljesítményén.
7/13 anonim válasza:
Azzal fog nyerni, ha kiharcol ott egy rendes vitát Tompival. És akkor, ha behívják csak őt, egy interjúra. De ez büdös a "köz"tévének.
8/13 anonim válasza:
Nem nyert, de veszített volna, ha mégis megfutamodik. Azok után, hogy ő akarta leginkább a vitát. Vagyis arra számított, hogy nem lesz vita.
9/13 anonim válasza:
#6!
Nála a Kutyapárt ezzel csak elásta magát.
Nagyon kínos egy humortalan humorista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!