Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van Bohár Daninak, hogy...

Igaza van Bohár Daninak, hogy Gyurcsányné és Magyar Péter óriásit bukott a tegnapi tévés vitán?

Figyelt kérdés
Deutsch Tamás nyerte a vitát! – írta Bohár Dániel a közösségi oldalán. Miközben a baloldali politikusok minden fontos témában csak ködösítettek, hazudtak, addig a Fidesz-KDNP listavezetője szembesítette őket a valósággal - tette hozzá. Legyen szó akár a háborúról vagy a migrációról. A vesztes pedig Magyar Péter és Dobrev Klára, mert lebuktak. Lebuktak, hogy mindig hazudoznak. Lebuktak, hogy nem a magyar emberek érdekeit képviselik, hanem a megrendelőikét. Lebuktak, hogy maguktól képtelenek önálló véleményt alkotni - zárul a bejegyzés.
máj. 31. 09:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Idézet a hokizóról:

Ami biztos: Deutsch Tamás megsemmisítette a baloldali pártok képviselőit - Gyurcsány feleségét és Magyar Pétert - , akik egy szót sem beszéltek a legfontosabb kérdésekről: a háború veszélyeiről, a sorkatonaság visszaállításának brüsszeli terveiről, vagy éppen a migrációról.

Lefordítom: A Fidesz szokás szerint egy szót nem ejtett a fontos kérdésekről, csak hajtotta a hülyeségét, hogy háború meg migránsok... :D Ciki.

máj. 31. 09:59
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
az "Igaza van" és "Bohár Dani" szavak eleve nem férnek meg egymás mellett.
máj. 31. 10:00
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

#10 ha nem nézted akkor osszefoglalom neked Deutsch összes megszólalását: soros, Brüsszel, Gyurcsány, háború, háborúparti, dollarbaloldal.

Ez sajnos nem vicc, tényleg ezeket ismetelgette.

máj. 31. 10:05
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen, igaza van.
máj. 31. 10:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk elég kínos, hogy a fidesz politikáját az ilyen Bohár Dani szintű alakoknak kell védenie bármi áron.
máj. 31. 10:46
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

Bohár Dani is tudja, mi történt ott, de ha mást mondana, nem lenne másnap állása. Dolgoznia kellne, azt meg nem szeretnek a fidesz szekértolói.

Magyarok Istene megelégeli ami országában zajlik.

Felemeli ujját és megparancsolá:

- Tűnjenek el a parlamentből a kádári mszmp volt tagjai!

Lőn, s eltűnik az egész mszp valamint a fele fidesz.

- Most tűnjenek el a bűnözők, csalók, tolvajok és hazugok!

Erre eltűnik a fidesz maradéka is.

máj. 31. 10:50
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Magyar Péterről nem gondolnám, eléggé összeszedett gondolatokat fogalmazott meg (igaz, hogy 14 éve ezt hallgatjuk másoktól, de az más kérdés), hogy ezzel nem tudott egy fideszest sem meggyőzni, arra mernék fogadni és anélkül balhézhat, meg beszólogathat a platóról, verheti a seggét is a földhöz, 2M potenciális szavazója van, nem több, a 3M-val szemben (nem most az EP-re, úgy egyébként), az ilyen felállást pedig nem nevezik győzelemnek. Dobrev meg... úgy voltam vele, mint Csintalan Sanyi, amikor fárasztja valaki, csak fogtam a fejem. Egyetlen igaz állítást tett az egész műsor alatt, hogy ez nem volt vita, hogy itt mindenki elmondta a maga kis monológját, ahogy Ő maga is ezt tette.

Amit a 13. válaszoló ír, háááát Fideszt támogatóként is el kell ismernem, hogy sajnos lényegében tényleg így volt, semmi más el nem hangzott tőle, olyan volt, mint az egyetlen bolond a társaságban, már abban a társaságban akik nem vállalják, hogy azok, mert Bruti volt a másik bolond, de Ő vállaltan az. Én értem a Fidesznek ezt a politikáját és van is benne igazság, de ezt olyan szinten tolta Deutsch, hogy ilyet egy üldözésimániás csinál csak. Ez persze nem tántorít el a Fidesz támogatásától, mert hál' Istennek a Fidesz nem csak Deutsch-ból áll.

Jól b.szopta egyébként azt, hogy 2 perc állt rendelkezésére. Az állami média a kormányt sz.patta le gyakorlatilag ezzel, pedig nyilván az volt a célja, hogy a többieknek ne adjon túl nagy mozgásteret. :D Az meg, hogy Németh odaszúrt Deutschnak, hogy a Fidesznek nincs programja az EP-re, ott elképedtem. Igaza van egyébként. Minden idők legostobább kampányát valósította meg az EP-re a Fidesz. Tényleg 1 lépésre vagyunk a nyelvnyújtogatástól. EU szintű politizálást kellett volna folytatni, ugyanis az EP összetételén függ a Fidesz mozgástere. A Fidesz még soha, egyetlen kampány során sem volt ennyire passzív, mint most.

Kíváncsi vagyok, hogy mit fog művelni a Tisza az elkövetkező ciklusban, hogy beigazolódik-e a gyanúm, mert a Fidesz nem szokott stratégiai hibákat véteni, hacsak az nem maga a stratégia.

máj. 31. 10:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy gyönyörű a magyar propaganda, a vita még el sem kezdődött, az Origó már megírta, hogy nyert a Fidesz :D
máj. 31. 11:28
 19/21 anonim ***** válasza:
29%

Nem az a lényeg, hogy a Megafon mit ír, hanem az, hogy a telex és 444 mit és mit nem ír.

Igyekeznek elhallgatni a dolgot. Nemrég jelent meg a 444-es cikk, ami végig arról szól, hogy a Fidesz ezzel mekkorát bukott. Persze egy szót sem ír arról, hogy mivel, miért.

Említi, de próbálja elkerülni, hogy Magyar Péter ki akart farolni a vitából, de már ciki lett volna neki.

Azt írja, hogy a témák mind a Fideszt szolgálták, de ez egyrészt nem lehet igaz, hiszen ha van jó válasza egy témára egy pártnak, akkor az őt is szolgálja.

A cikk nyilvános része itt véget is ért. Eddig is cringe volt, mert ezt is megírhatták a vita előtt. De lehet, hogy a szekták híveikszánt folytatás is elkészült a vita előtt.

A lényeg, amit látni kell: Ilyenkor minden oldal megírja, hogy ők nyertek, még akkor is, ha egyértelmű a vereség. Most annyira leszerepelt az ellenzék, hogy ez még a csicskasajtójuk sem képes győzeleként értékelni.

Deutsch nem nyert semmit, inkább vesztesei voltak ennek a vitának.

máj. 31. 11:59
 20/21 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem igaza van Danikának, és az Origonak is. Deutsch már a vita legelején kijelentette: "Én kész vagyok." Ez egy akkora beismerő vallomás volt részéről, hogy ezzel az első pillanatban lemosott mindenkit a pályáról őszinteség tekintetében.
máj. 31. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!