Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Deutsch Tamás szippantott...

Deutsch Tamás szippantott mielőtt eljött volna a vitára, annyira lehasznált volt az arca, beszűkült a szeme, viszont látványosan gépeisen beszélt?

Figyelt kérdés

2024. máj. 30. 22:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Az tuti, folyton szippant a drogos patkány. Csak túlnyomná már a cuccot egyszer...
2024. máj. 30. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Aha lehet hogy a műsor előtt a kerti budit kiszippantotta.
2024. máj. 30. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
A vicc az, hogy Bohár Danika ki írta, hogy Deutsch nyerte a vitát, holott még a fidesz szavazók is leírták, hogy gyenge volt a Tomika.
2024. máj. 30. 22:53
 4/11 anonim ***** válasza:
21%

Van egyáltalán bizonyíték arra, hogy Deutch Tomi drogozik?

A külsején nem értem mit kell fent akadni. Egy 57 éves emberről van szó. Korának megfelelően néz ki.

2024. máj. 30. 22:55
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
"Elhúzta a csíkot" előtte és utána is.
2024. máj. 30. 22:56
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Azt se tudta milyen rendezvényen van.

Csak háború háború, meg soros ja és háború...

2024. máj. 30. 22:58
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Valszeg a legjobb orvosok, toxikológusok dolgoztak rajta az elmúlt hetekben, hogy ezt a mai állapotát össze tudják hozni. Én sokkal rosszabbra számítottam. Elég jó munkát végeztek vele. Az elmúlt 5 évben én nem láttam tőle, hogy képes lenne 2 percen keresztül egy kb összefüggő mondatokból álló szöveget elmondani.

Nyilván nem volt jó, sőt, hát... de magához képest ez a csúcs volt. Ez az ember tényleg nem volt képes egy mondatot se elmondani úgy, hogy annak legyen értelme ~ a felénél elakadt, és máshogy végződött a mondat, mint ahogy elkezdődött.. ennyire agyilag leépült szinten van ez az ember. Így egy interjú közben kb elveszti a kapcsolatot a valósággal, és azt se tudja hol van, csak mond valamit 🤣 tehát erről a szintről azért felhozták őt, és ez azért tényleg valami.

Ha mást nem, legalább tényleg azt elérték vele, hogy a fidesz propagandát, az előre megírt szöveget elmondta, felszövegelte. Mint ahogyan mindenki más is. Nagyon nem is volt másra jó ez az esemény, programfelmondó. Sztem dajcstomit nem látjuk már többet a kampányban 😃

2024. máj. 30. 22:59
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Engem nagyon felbosszantott ez a vita, mert szerintem tökelétesen megmutatta, hogy a fidesz már annyi energiát sem kell tegyen a saját kampányába, hogy a soros, brüsszel, gyurcsány, háború propagandán kívül bármilyen valódi programjuk legyen. Komolyan vicc, hogy ennyi átlátszó, nevetséges hazudozáson és rágalmazáson nem képes a 2 millió birka átlátni. Még nagyobb baj, hogy legyünk őszinték, nincs ember aki ezen tud változtatni. A propaganda gépezet az egyszerű embereket már rég beszippantotta és onnan kiszedni őket már nem lehet, legalább is úgy néz ki....
2024. máj. 30. 23:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Ahogy először megláttam nekem az jött le hogy ő unja leginkább a politikát a jelenlévő közül. Belefásult már semmi nem tudja felizgatni. No változás no előrelépés.
2024. máj. 30. 23:03
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó: Pontos diagnózis! Már jó pár éve nem adnak a látszatra sem, és puttonyban a 2/3.
2024. máj. 30. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!