Miért voltak Egerben ennyire kegyetlenül sokan Magyar Péter beszédén?
https://www.youtube.com/live/Q3U_m9KQ4cA?si=kH4d9ShyYkcILj97
Gyöngyös, 2 különböző perspektívaból.
8
Ezt már kérdezni akartam, hogy mióta kiderült, hogy Magyar Péter vallásos, azóta ti is felcsaptatok nagykerszténynek?
0%
Debrecenbe kb 10000 debreceni volt kint a rendezvényén, és kb 3000 volt azoknak a száma akik nem Debreceniek voltak.
tegnap 21:15"
Én is Debreceni vagyok és nemértem hogy miért lettem lepontozva hiszen az igazságot írtam MP megtöltötte a Debreceni Kossuth teret a támogatóival, az a tér kb 12-13 ezer embert tud befogadni ott tízezer Debreceni volt ami elég nagy szám és volt kb háromezer nem debreceni is. Azt gondolom hogy a tízezer az egy nagyon jó szám. hajrá MP!
Én sem akarok kimaradni a Magyar féle újhullámból, rohanok is imádkozni 😆
Remélem még van szabad hely valamelyik Tisza kolostorban.
15
Dehogy vagy te debreceni. A főtér előtti rész képes kb 7000 embert fogadni,ha nincs ott hangtechnika,színpad,stb.
18
Debreceni vagyok szintén, de ott max 8000 fő lehet kb, de úgy, ha nincs színpad, meg ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!