Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki most is (14 év után) a...

Aki most is (14 év után) a fideszre szavaz, mondjon már 3okot hogy miert? Lehet tőszavakba is.

Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 04:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
3%

Én azért szavazok a fideszre mert mégvédi a keresztény Európát a migránsoktól, az lmbtq-s vadállatoktól és a háborúban nem foglal állást. (Persze lehet vitatkozni, azonban ez többnyire igaz.)

Továbbá családbarát politikát folytat, ösztönzi a családalapítást a babaváró, a CSOK intézményeivel.

Persze a megafon és a közmédia által folytatott propagandát, az emberek ellehetetlenítését, ha nem vagy fideszes és a megszámolhatlanul sok ellopott közpénzt nem tudom támogatni. A baj, hogy alternatíva az én ízlésemnek megfelelő nincs jelenleg és úgy gondolom, hogy az én életemben már nem is lesz.

2024. máj. 28. 08:39
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

-segélyekért.

-hogy béke legyen a háború helyett.

-hogy Brüsszel és Soros ne foglalja el az országot.

Ezektől a fidesz tud megvédeni.

2024. máj. 28. 08:40
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

Használni lehet a buszokat választás napján.

Van krumpli-adomány.

Sok szép plakáttal van mindig körbeaggatva az ország, amin egy szerencsés vezetőnk látható, aki megvédi az egész országot minden rossztól.

2024. máj. 28. 09:56
 14/18 anonim ***** válasza:
95%

11, alig van vallásos ember már Európában.

A háború nem érint minket, amennyire igen, azt Orbán bizony megszavazta. Miért? Mert a hozzád hasonlók beveszik ezt az egészet, csak közben mindenki utál minket, oroszok, ukránok, EU, ami hatalmas kárt okoz.

A csok talán jó, de nem sok változást hozott. És némileg jobb lenne ha normálisan kormányozva nem 300k-at, hanem 450k-et keresne valaki, alacsony inflációval, működő kórházakkal stb. Mint mondjuk Csehországban.

Az Lmbtq-lobbitól nem működő törvénnyel, melegfelvonulással, óvodások felvilágosításával, fóliázással véd minket a meleg gruppenről droggal menekülő Szájerék pártja. Mellesleg ezért is utálminjet mindenki.

A migráncsoktól úgy védenek, hogy bárki bejöhet legálisan, filippínókat telepítenek be, már behoztak 100k kínait, egyébként a kutya se akarna idejönni rajtuk kívül.

2024. máj. 28. 10:27
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Isten

Család

Haza

És persze krumpli.

2024. máj. 28. 11:03
 16/18 anonim ***** válasza:
23%

Ezt a kérdést is azért tetted fel , hogy aki majd ide ír, a kérdésre egy releváns választ, jól le lehessen pontozni? Na ezért az aljas álnok kígyó ellenzéki tempó miatt is szavazok a fideszre.

Azért mert én jobban élek, az adóterheim csökkentek, van Csok ,családi adókedvezmény, 13. havi nyugdij ,szóval nem az van mint a Gyurcsány idején , hogy alig boldogultunk, és sanyargattak. Aki akar az most tud haladni, minden ismerősöm jobban él állandóan mennek nyaralni meg új kocsikkal járnak.

A háború ellenesség, a Lmbtq ellenesség is indok.

Orbán tökös beleállása az Eu idiótái ellen a libsik ellen az is egy fő indok és , hogy kimondja kerek perec mi van.

Migránsok is igen, az is fő ok, ide ne jöjjenek muszlim terrorista vademberek.

Meg a legfőbb ok még , hogy az ellenzék egytől egyig hiteltelen.

2024. máj. 28. 11:14
 17/18 A kérdező kommentje:

16. Nem. Egy 1 szerü kerdés csupán. Szólás szabadság vam nemde?

Azért tudnék mesélni ki az allnok kígyó. 14 év után ki uszít szerinted? Te fordítva vagy bekötve barátom.

A fidesz amióta fidesz, uszít.

Ballib-orbán is libsi volt.

Brüsszel- persze, oda kell kakilni, ahonnan a pénz jön.

Orbán 1 picit se tökös, csak jól dumál! Másképp nem bírna hatalmon maradni.

Haború-ki barátkozik putyinnal? Ki üvöltözte hogy ,,ruszkik haza"?

Pont hogy ő sodorja haborúba az országot.

Migráns-persze,mert beengedi, söt, mi fizetünk hogy jöjjenek!

,,ha egy korány 14 év, 2/3s többséggel nem az érősségeivel dicsekszik, hanem az ellenzékkel riogat, azt úgy hívják: beismerő vallomás".

Részemről ennyi.

2024. máj. 28. 13:35
 18/18 anonim ***** válasza:
14%
Erről irtam a libsi mindig is ilyen álnok volt és az is marad .Tudtam hogy megy a lepontozás ehhez értetek meg a hazugságokhoz. A véleményed meg szart se ér, a fidesz nem fogjátok legyőzni ,hogy háborút csináljatok.Én és az összes ismerősöm családom fideszes és csakazértis ellenetek szavaz nem fogjuk hagyni hogy valami libsi vagy Gyurcsánybérenc nyerjen.
2024. máj. 28. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!