Szijjártó Péter egy orosz kém?
Figyelt kérdés
máj. 27. 13:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb
23 szavazat
2/9 anonim válasza:
Az orosz érdekek kiszolgálásáért és hazaárulásért megkapta Lavrovtól a ruszki díjat amit hazaáruló kaphat.
3/9 Dongaben válasza:
Egy nagyon jó kis Diósgyőri focista volt. Éppen lehetett, hogy az öltözőben fényképezte a csapattársait, és jelentette.
5/9 anonim válasza:
Bár nem mondhatták el, de adok egy tippet: mi van ha a külügy érintett gépein csak szándékosan félrevezető információk voltak? Ez az az eset, amikor az ellenség hírszerzését álhírszerzéssel ellenük fordítjuk... Gondolkozz el ezen...
6/9 Dongaben válasza:
"ma 13:54"
Ha ezt nekem címezted, akkor kérd meg a kérdezőt, hogy tegye hozzá a kérdéséhez, hogy "külügyminiszter", vagy valami.
Bocs, hogy nekem a Magyar válogatott focista ugrott be a névről.
7/9 anonim válasza:
4, Gondolj bele, hogy külügyminiszter és miniszterelnök is lehetett belőlük.
8/9 anonim válasza:
Szerintem ő sem tudja már, milyen szerepet is játszik valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!