Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is várja már, hogy június...

Más is várja már, hogy június 9.-én a Tisza végre elmossa a Fideszt és a DK-t is?

Figyelt kérdés

2024. máj. 26. 22:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%

9# Így van.

10# Nem fogok csalódni, a magyarok a fideszt érdemlik mert pont olyan bunkó, gyűlölködő, buta nép mint a kormány ami vezeti őket. :D

Akkor csalódnék ha értelmes emberek mennének szavazni és leváltanák a kormányt. Mert az azt jelentené hogy jó az oktatás, gondolkodnak az emberek és nem a saját adójukból fizetett agymosás a hitvallásuk.

2024. máj. 26. 23:22
 12/27 anonim ***** válasza:
34%

"de közben pedofilokat mentegettek fel indok nélkül"

Egy pedofil sem lett felmentve, tájékozódj egy kicsit.

"lemondott két magas szintű vezető"

Vegyetek példát, a mi oldalunkon lemondanak, ha kell.

2024. máj. 26. 23:25
 13/27 anonim ***** válasza:
49%

12# Csak épp a püspök nem mondott le, aki lobbizott. Orbán viktor nem mondott le, akinek a családi ügyvédje védte az embert. A mai napig nem tették közzé az indokot és Varga Juditot nem ítélték el korrupció miatt. Valamint az összes "lemondott" emberetek életük végéig milliókat kap havonta lakással és személyzettel.

Jó nagy hülyék vagytok ha ez nektek elégtétel. De mondjuk azoktól nem várunk sokat akik erre szavaznak.

2024. máj. 26. 23:28
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Orbán Viktornak miért kéne lemondania amiatt, hogy az ügyvédje mit csinál?

"Valamint az összes "lemondott" emberetek életük végéig milliókat kap havonta lakással és személyzettel."

Kevered a szezont a fazonnal, csak a köztársasági elnök részesül ebben, de ez független a Fidesztől, az MSZP idején regnált köztársasági elnökök is életük végéig kapják a dellát.

"Jó nagy hülyék vagytok ha ez nektek elégtétel."

Én nem kívánok elégtételt egy még csak nem is pedofil senkiért, még akkor se, ha a fogyatékos ellenzéki szavazók azt hiszik, hogy egy pedofilt mentettek fel.

"De mondjuk azoktól nem várunk sokat akik erre szavaznak."

Miért te kire szavaztál eddig? A Gyurcsány-féle oldalra? Ő lemondott talán amikor az Őszödi bezséd meg a rendőrattak miatt?

2024. máj. 26. 23:36
 15/27 anonim ***** válasza:
37%

14# Tényleg, csak árva gyerekeket vitt be a pedofil igazgatónak szépen sorban. Aztán megfenyegette a gyerekeket hogy ne tanúskodjanak. Áldott jó emberek vagytok ti ott a fideszben, miért nem fogadod az ágyadba az ilyeneket? :D

Te pedig azokra szavazol, akik felmentik és védik őket, meg akik az egész rendszert működtetik orbán testvérével együtt. Igazán büszke lehetsz magadra. Igazi keresztény magyar vagy. :D

2024. máj. 26. 23:40
 16/27 anonim ***** válasza:
60%

"Akkor csalódnék ha értelmes emberek mennének szavazni és leváltanák a kormányt. "

Tekintsünk el attól, hogy a kormányról nem a választópolgárok szoktak szavazni, de te annyira buta vagy, hogy azt se tudod, milyen választás lesz 2 hét múlva.

Segítek. Ha magyarpeti mind a 21 ep helyet megnyerné, meg az ország összes polgármesterének megválasztanák, akkor is ez a kormány maradna minimum 2026-ig, mert legközelebb akkor lesznek országgyűlési választások. Most nem.

2024. máj. 26. 23:44
 17/27 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem lesz semmi sem. Ha meg lesz is, akkor 2026-ig leszerepelnel.
2024. máj. 27. 01:58
 18/27 anonim ***** válasza:
91%
Az eddigi közvéleménykutatások alapján pont nem a Fideszt meg a DK-t mossa el, hanema Momentumot és a Kutyákat, miközben MP 100%-ban ugyanazt hirdeti, amit a Fidesz csinál.
2024. máj. 27. 06:09
 19/27 anonim ***** válasza:
Én nem várom! Én azt várom, hogy - törvényes úton - elzavarják végre az összes embert a közigazgatásból, amelyik 1990-től országos kihatású felelősséggel bírt bármilyen vonalon is!
2024. máj. 27. 11:28
 20/27 anonim ***** válasza:
30%

"Tényleg, csak árva gyerekeket vitt be a pedofil igazgatónak szépen sorban."

Mi arra a bizonyíték, hogy így volt?

De akárhogy nézzük, attól még nem lesz pedofil a fickó, sem a falazás miatt, úgyhogy ez egy ellenzéki dezinformáció, hogy pedofil lett felmentve.

"Te pedig azokra szavazol, akik felmentik és védik őket"

Őket? Miért írod többes számban? Egy valaki lett felmentve, azt is a csóringer köztársasági elnök csinálta, aki már lemondott.

Gyúrcsányékra jobb szavazni, aki kitüntetésben részesített a rendőrfőnököt, akinek az akciójában emberek kerültek intenzívre, és vakultak meg?

"Igazán büszke lehetsz magadra."

Büszke is vagyok, de nem a pártszimpátiám miatt. Elég csicska az, akinek büszkeségre ad okot, hogy kire rak egy X-et.

"Igazi keresztény magyar vagy. :D"

Nem vagyok keresztény.

2024. máj. 27. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!