Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a TISZA párt programja?

Mi a TISZA párt programja?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék rájuk, de egyelőre nem találtam semmi konkrét infót róluk.

Most elsősorban az EP-ben betöltött szerepükre gondolnék, mit szeretnének ott elérni?

Bármi érdemi információ jöhet, de a vitát itt most légyszi mellőzzük, tényleg információgyűjtés a cél.

máj. 25. 17:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem ferdítettem. Ez Magyar Péter eddigi teljesítménye.

máj. 28. 10:55
 22/28 anonim ***** válasza:

“ meg rúgjunk bele a Momentumba, amiért megakadályozták, hogy idén megrendezzük az olimpiát a rekordmagas inflációnkkal.”

Hallgasd meg a telexes interjú idevonatkozó részét!

máj. 28. 11:03
 23/28 anonim ***** válasza:

"1. lépés: Közzé kell tenni egy olyan hangfelvételt, aminek hatására nem lesz más választása Orbánéknak, mint lemondani.

2. Lehetőleg olyan hangfelvétel legyen, amelyen Varga Judit szájából elhangzik, hogy "maffiakormány".

3. El kell érni azt, Rogán magánrepülőn meneküljön az országból."

ÁLOMVILÁG

máj. 28. 11:16
 24/28 anonim ***** válasza:

Meghallgattam. Továbbra sem vonta vissza azt a kijelentését, hogy a Momentum bűnben fogant. Ha szerinte most nagyon rosszul jönne gazdaságilag az Olimpia, akkor mégis mi volt a Momentum bűne?

máj. 28. 11:18
 25/28 anonim ***** válasza:

24:

néha Magyarból kibújik az, hogy egész életében a NER tagja volt: az aláírás-gyújtés 7 éve volt és Magyar magáévá tette a fideszes narratívát.

Azt állítja, hogy ez egy nemzeti ügy volt és a Momentum megfúrta. Pedig a pesti polgárok több, mint 20%-a írta alá a kezdeményezést.

máj. 28. 11:31
 26/28 A kérdező kommentje:

#17 jogos, de én értékrendet sem igazán látok.

#18 melyik beszédét ajánlod? Mert millió van, de annyi időm nincs hogy az öszeset megnézegessem.

A dolgok amiket felsoroltál amúgy mind szépek és jók, de a hogyan-ra tovabbra sincs válasz bennük. Én is tudnám hangoztatni, hogy el akarok jutni a holdra, de ha nem tamasztom ezt alá egy tervvel akkor mindenki hülyének fog nézni.

máj. 28. 13:05
 27/28 anonim ***** válasza:

gőzöm sincs, de neked találták ki a K-monitor voksmonitorja, ahol feltesznek egy halom kérdést, és te megválaszolhatod, mivel értesz egyet, és kidobja neked a gép, hogy mi hány százalékban felel meg neked.

Nekem pl. 98%-ban Karácsonyt dobta a gép főpolgármesternek, és eleve így is gondoltam.

máj. 28. 14:47
 28/28 anonim ***** válasza:
máj. 28. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!