Azok az ellenzéki szavazók, akik nem szimpatizálnak Magyar Péterrel és a Tiszával, ők leszavaznának rá a Fidesz leváltása érdekében?
Ellenzéki vagyok, nem szimpatizálok Magyar Péterrel, de senkire sem fogok szavazni, három okból:
-akármilyen eredmény is születik, nem parlamenti választ fognak tartani 2 hét múlva
-meguntam, hogy olyanokra szavazzak, akik egyébként az én értékeimet semennyire sem tartják és képviselnék, ezért nem gondolom, hogy túl demokratikus lenne, újfent egy ilyen pártra, emberre szavazni
-leginkább azért, mert nem tartom valószinűnek semennyire sem, hogy hagyományos keretek közt ez a kormány leváltható lenne, 3x futottunk már neki, minden formációt kipróbáltunk, maximum a bojkott tartanám egyedül eredményesnek.
Az eddigi összes választáson jelen voltam életem során, mindig szavaztam, semmi értelme nem volt, elmenni, most mivel lenne más?
Nem én vagyok az, aki hatalmon tartom ezeket a hazaáruló g-ket, hanem az a rendszer, amit ők alkottak.
Az én segitségem maximum az VOLT eddig, hogy legitimizáltam ezt a demokráciának hazudott rendszert. Többet nem fogom elkövetni ezt a hibát.
"hanem az a rendszer, amit ők alkottak"
Igen, segítséggel, pl. akik azért szavaznak a fideszre (mert szerintük)
nincs jobb, vagy olyan sötétek, hogy elhiszik a propaganda
hazugságokat.
*
vagy pl. nem megyek szavazni, úgy sem lesz változás...
Igen.
Hányok a külpolitikai terveitől, meg a "szuverenitás" kB Fidesszel megegyező nézőpontjából, de a pasi nem akar diktatúrát, göbbelsi propagandát, valamint beléne az eu ügyészségbe is.
És a legfontosabb, demokratikusan leváltható lenne ha nem válik be... Míg a Fidesz úgy néz ki hogy csak erőszakkal, polgárháborúval
lesz elzavarható.
9.
Ez jogos...
De a momentum nem tudja megszólítani és mozgósítani a szavazókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!