Ha Győzike miatt cikizik a jobb oldalt, akkor mi a helyzet a liberális oldallal az Azariah kapcsán?
Csak hogy tisztán lássunk
Én nem Győzikét akarom a magasba emelni, de az hogy itt egyesek Azariah zenéjét ajnározzák az meg is mutatja az hozzászólók szellemi színvonalát!
#5 Ezzel mindent elmondtál magadról…
Én se hallgatok azariaht, de ettől még zeneileg egyedi, sok ember szereti és nem csak magyar, de külföldi zenészek/szakértők szerint is egy tehetséges művészről van szó.
Attól még, hogy te valamit nem szeretsz, az objektíven nézve lehet jó. A legtöbb ember pl utálja az operát, de akkor ennek a művészi értéke objektívan nulla?
Ezzel el is mondtam magamról, hogy nagyságrendekkel színvonalasabb zenéket hallgatok mit Azariah zenéje
14
Senkit nem érdekel mit hallgatsz, de Azariah és Győzike ég és föld...
#14 "amit én szeretek, az jó, amit nem az szar"
Ez aztán a színvonal. Ezzel szépen le is írtad, milyen mélyek a gondolataid, és az Arariaht illető zene kritikád.
Győzike egy buta celeb. Azahriah egy LEGENDA! Nagy betűkkel. Értelmetlen az összehasonlítás.
Főleg, hogy Azi nem is adta el magát pénzért a politikának. Ő saját magát képviseli akkor, amikor megnyilvánul politikai témában. És eddig nem is kampányolt senki mellett, csak néhány fontos ügyet támogatott, és Orbán ellenességet tudtunk meg róla. Ezzel szemben Győzike egy fidesz által fizetett bohóc, aki pénzért bármire képes.
Na igen. Egykor a Modern Talking is letarolta a világot
Attól még olyan amilyen....
Azahriah egy divat sz@r, győzike meg simán csak sz@r.
Elterjedt hogy mekkora szenzáció, ezért lehet akámrkkora 0 a zenéje, elhiszik hogy szuper zene, merthát többezer ember mondta hogy szuper, az nem lehet hogy ennyien tévednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!