Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem furcsa hogy Magyar Péterék...

Nem furcsa hogy Magyar Péterék csak úgy felmehettek a kisvasútra?

Figyelt kérdés

2024. máj. 25. 00:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%

Magyar Petykó = Mini Viktor!

Szánalmas hogy ennyien bedőlnek neki. Jobbos birka menet júniusban aztán balos MP, birkamenet utána. Gratula! Csak így tovább szavazzatok egy NER kiépítésében segítő emberre! Csak így tovább! Előre megyünk nem hátra!

Nincs kire szavazni! Ez az ország mindig el volt és el is lesz adva!

2024. máj. 26. 08:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Gondolom bárki felmehet rá aki kifizeti. Azt írták a lapok, hogy full veszteséges az egész, szóval lehet még örültek is neki, hogy valaki erre vetemedik.
2024. máj. 26. 14:05
 13/15 anonim ***** válasza:

6# oroszok meghekkelték a rendszert és törlődött a foglalás, vagy vak komondorokat szállítanak rajta szemműtetre, amire uniós pályázazon nyertek pénzt, esetleg papok és törpék partyt tart rajta a Szájer 😂😂😂 ezért nincs hely.

Én is vártam, hogy majd valamit bekamuzbak de valszelg ennyit se ért nekik ez az egész... Mondjuk ez jogos is..

Egyébként nem is értettem mit akart elérni vele MP.. ez nem trollkodás volt így. Ha mondjuk nem jelenti be előre, akkor azt mondom gyenge trollkodás, de így...

2024. máj. 26. 14:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért ne mehettek volna?

Orbánnak az is bevétel,ha a saját kisvasútjára fizetnek a népek.

Annyira azért nem " szuverén" , hogy a pénzre is fújjogjon.

Legalább most nem üresen pöfögött az a tragacs.

2024. máj. 27. 11:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Téged nem engedtek fel?
2024. máj. 27. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!