Karácsony szerint a köztér wc,a villamos pedig hajléktalanszálló?
Figyelt kérdés
#Karacdonx
2024. máj. 23. 11:05
1/6 anonim válasza:
Én nem kedvelem, de ilyet biztos nem mondott.
2/6 anonim válasza:
Na mit írt már a mandíner vagy a pestisrácok, mesélj. Mert akkor biztos igaz!
3/6 anonim válasza:
A kormány szerintem annak idején pont az ellenkező gondolattal hozta be a hajléktalantörvényt. Amit azóta sem tartatnak be, hisz a csövesek a mai napig ott héderelnek mindenhol.
4/6 anonim válasza:
Egyébként bőven van ok amiért lehet szidni Karácsonyt, de szomoru, hogy pont azzal szokták, ami az államon múlik. Persze egy átlag szavazó nem érti, hogy miért vannak hajléktalanok és mit lehet ezzel tenni, de azért az értelmiségi fideszesek ilyenkor elgondolkodhatnának, hogy a fidesz mit gondol a választóikról…
5/6 anonim válasza:
El tudom képzelni, ahogy bambán néz ki a szemüvege mögül, és pont ezen " gondolkodik"...
6/6 anonim válasza:
Propagálni kellene a mindenkori lakcímét kedvenc főpolgármesterünknek, - mint hajléktalanszállót, - aztán menedzselje házilag ő a kedves hozzátartozóival a problémát! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!