Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy minél...

Miért van az, hogy minél kisebb egy település mérete, annál nagyobb a Fidesz támogatottsága?

Figyelt kérdés

2024. máj. 23. 10:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10#

Te állítottad,hogy nyugaton mennyire de mennyire jó a demográfia.Én csak reflektáltam,hogy ez egy hazugság.

Még a Makaróni is emiatt sivalkodott pár napja Franciaországban.

A betelepítésről meg annyit,hogy nem Orbán hívott meg több százezer arabot az országába, hanem Angela Merkel.

2024. máj. 23. 10:35
 12/19 anonim ***** válasza:

11, nem ő állitotta, hanem én, nem ugyanazzal a kommentelővel vitatkozól.

És nem azt állitottam, hogy mennyire jó a demográfia, hanem, hogy jobb a demográfia.

2024. máj. 23. 10:41
 13/19 anonim ***** válasza:

11# Az nem én voltam. Nekem mindig az volt a véleményem, hogy annyi gyereket csináljon az ember amennyit fel tud boldogságban, egészségben nevelni.

Nem vagyok ebben az értelemben se fidesz párti, nem szeretném ha az emberek nyomorba szülnének hogy aztán akkugyárban dolgozzon a gyerekük.

Inkább legyünk kevesebben, erős gazdasággal és jöjjenek európai vendégmunkások ha szükség van rájuk.

2024. máj. 23. 10:42
 14/19 anonim ***** válasza:

13#

Oké, de egy német életszínvonalból, ha már annyira jónak tartott.3-4 gyerek felnevelése nem kellene,hogy problémát okozzon.

Mégis igen ritka ott a 3 gyerek, max a muszlimok körében.

Nem tudom mennyire vagy képben a generációk közötti képzettséget illetően,de sori munkára, lényegtelen,hogy aksigyárban vagy kotongyárban, nincs igény.Nem megy el sorra dolgozni.

Egy fiatal eleve szellemi munkakört céloz meg vagy valamiféle egyéni vállalkozásra alkalmas szakmunkát pl villanyszerelő.Ez pedig a jövőben tovább fog fokozódni.

2024. máj. 23. 10:48
 15/19 anonim ***** válasza:

14# Egy gyereket jól felnevelni nem azt jelenti, mint magyarországon hogy enni kap és talán valamilyen oktatást.

Nyugaton a gyereket utazni viszik hogy világot lásson, kötelezően sportolnak, egészséges ételeket esznek a családok és a gyerek is. Ott biztosra veheted, hogy kap egy gagyi autót a gyerek, a barátnőjével együtt elküldik őket külföldi nyaralásra. Csinálják a kertipartikat, szomszédokkal programokat. A szülők elmennek nyaralni vagy bárhova és lepasszolják a gyereket egy bébiszitternek akár egy hétre.

Ha Itt - mondok valamit - 100ft felnevelni egy gyereket az nem azt jelenti, hogy a német aki 500ft-ot keres az 5 gyereket fog felnevelni.

Az az egy gyerek aki itt 100ft-ba kerül ott kint 300ft-ot kap hogy jól éljen, tanuljon, szórakozzon, sportoljon és egészséges ételeket egyen. A maradék 200ft-ot meg vagy belerakja egy másik gyerekbe, vagy elrakja nyugdíjra, lakásra a gyerek számára.

Nem 12 gyereket akarnak látni, hanem 1-2 gyereket akik sikeresek, okosak, életképesek, egészségesek, tájékozottak.

2024. máj. 23. 11:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Egy kis kieg: Az ausztráliai programozó barátom is huszonpár éves és mondta hogy volt pekingben, montreálban síelni, volt délamerikában és japánban is. Pedig ez egy átlag család, nem gazdagok az ottani átlaghoz képest.

Azért mondom, hogy az emberek amíg nem járnak külföldre, nem látják a saját szemükkel hogy mi megy ott, addig csak a propagandát fogják visszamondani. Persze vannak rossz helyek is mint párizs meg london, de azok a nyugat 0.01%-a. Az osztrák hegyekben lévő kis falvakat nem fogja neked a fidesz megmutatni, ahol ugyanannyiba kerül minden mint nálunk csak épp 3x annyi a fizetés.

2024. máj. 23. 11:46
 17/19 anonim ***** válasza:

15#

Az 1-2 gyerek nem elég a társadalom.nemzetgazdaág fenntartásához.Fogyó, öregedő népességet okoz, ami visszafogja a gazdasági növekedést.

2024. máj. 23. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Megvannak félemlítve vagy megvannak véve. Magyar Péter ellenesek azzal érveltek, hogy azt merte mondani az ájtatosoknak: "Szégyeljék magukat"

Nem fogták fel a lényeget, mint ahogyan Szijártó ügy esetben sem, vagy csak nem akarják.

A polgármester megmondta:"szart sem kapunk,ha nem a Fidesz nyer, akkor szopni fogunk"

Ezt mondta! És még cifrábbat is hová tetoválná Gyurcsányt és Vonát.

2024. máj. 23. 12:00
 19/19 anonim ***** válasza:

17# És 1-2 tanult, okos és agilis gyerek mit okoz a gazdaságnak? Akiknek a hozzáadott értéke a magyar emberek háromszorosa?

A jó gazdaság azon alapul, hogy minél kevesebb ember minél nagyobb GDP-t állít elő.

Miért akarsz te 10.000.000 magyart 100gdp-vel, amikor lehetne 5.000.000 magyar 300gdp-vel?

Ausztria egy főre jutó GDP: 52 084 USD

Magyarország: 18 390 USD

Mind a két országban 9 millió ember él. Ilyenkor én elgondolkodnék azon, hogy vajon MIT CSINÁL JOBBAN az az ország, tőlük kellene ötleteket venni. Az okos ember tanul a jobbaktól, próbál arra törekedni hogy ő is fejlődjön.

Amíg mi lubickolunk a migráncsozásban, háborúzásban, dollár baloldalban, addig ők pénzt adnak startupokra, támogatják a vállalkozókat, hirdetik a sportot és egészséges életmódot, jó az oktatás és az egészségügy.

Egy szóval, náluk sincs sok gyerek, viszont azok a gyerekek és emberek kb 3x jobban élnek mint a magyarok. És jómagam is az ő demográfiájukat erősítem és a gyerekem is azt fogja, mert inkább ide költöztem ausztriába minthogy otthon szenvedjek.

2024. máj. 23. 12:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!