A fidesz szavazóknak tetszik a háborús propaganda?
19# "Az országból kb 1 millióan töltötték ki a propaganda szelvényt. Az nem az ország 90%-a"
De ugyanis mindig az számít akik leadták a szavazatokat. Akiket nem érdekelt azok sosem számítanak egy választáson sem. Egyébként minden közvéleménykutatás szerint 90%+ a migráció ellenes támogatás
"Egy 40%-os támogatottságú párt kormányoz kétharmaddal, "
Ez angliában - a demokrácia fellegvárában - 4/5.-öd lenne szóval. Amúgy 54% volt listáson. Egyéniben majdnem mind. befoghatod 😂
" veszélyhelyzettel"
Vészhelyzet van.
" és teljhatalommal."
Még a kommuinizmusbamn sem volt ilyen. Most sincs. Tudod te mi az a teljhatalom? Ami középkorban a királynak volt. Olvass utána.
" a fidesz nem egyenlő a magyar emberekkel, se a magyarsággal."
Nem is mondtam ilyet. A kormány egyenlő az emberek akaratával. Abban ugyan 80% fidesz és 20% KDNP
"De legalább jó látni, hogy hatással van rátok a propaganda amire az adótok megy"
Informálni kell a népet. Ez a kormány kötelessége. A propaganda az tudod mi? Amit a dollármédia tol. Na az az agymosás
20# "Akkor nem voltunk tagjai egy NATO-hoz hasonló szövetségnek,"
Jogelődjük volt. Ősapáik vérében is ugyanaz volt.
" most viszont igen."
Ugyanaz lesz most is. Régen sem segítettek.
" Attól még sajnos tényleg szükséges fegyverkezni, magát a NATO-t is erősíteni kell, és a NATO-n belül jó lenne, ha az európai országoknak nagyobb súlya lenne. "
👍
"Ugyanaz lesz most is. Régen sem segítettek."
Ebben még akár igazad is lehet, mert mondhatnám, hogy a NATO elvben megvéd minket, de tudom, hogy az elv nem mindig azonos a gyakorlattal. Viszont az a kérdés, hogy kitől kellene megvédeni minket. Mert én jelenleg Oroszországon kívül más komolyan vehető fenyegetést nem látok a térségünkben. Szóval itt arról kellene hogy szóljon a vita, hogy az orosz fenyegetés ellen mit tehetünk, mi a legcélravezetőbb módszer, különös tekintettel az orosz-ukrán háborúhoz való viszonyulásunkra. Szerinted az lenne a jó hozzáállás, hogy hagyjuk az oroszokat nyerni Ukrajnában? Ezt most komolyan kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!