Miért baj egyes budapesti embereknek, hogy Karácsony G. bicikliutakat épít?
Bicikliút? Az átfestés mióta építés?
Én szeretek nagyon biciklizni egy nap akár 12 órát is képes vagyok tekerni. Mindenhová azzal megyek ha jó idő van és nem kell alkalmi ruha. Szerintem ami Budapesten van bicikli hálózat egy kalap sz@r. Karácsony Gergely pedig még lapátolt szart a szarra ezekkel a festésekkel.
Menjenek el Koppenhágába és nézzétek, tapasztalatok meg hogy milyen amikor jól meg van csinálva valami.
Mindössze csak annyi, hogy nem a megfelelő helyekre, nem a megfelelő minőségben és platinaárban kiszámlázva "építget" az embered és az, hogy miközben vizet prédikál, bort iszik, - nem szép dolog, hogy külön sofőrrel viteti a seggét a még létező buszsávokban és onnan prédikál cinikusan vigyorogva a megvezetett tömegeknek a kerékpározásról!
Egyébiránt: abban a városban, ahol a tömegközlekedésnek csúfolt organizmus használatával egy óra alatt lehet leküzdeni - átlagban - 10 km távolságot, fagyjon vagy üljön rá ő bármelyik járműre, miután korlátozottá válik akármiért is a mozgásában! Dilisnek tartom azt az embert, aki komolyan gondolja, hogy Budapesten kerékpárra fognak pattanni az idősek, ízületi betegek, keringési rendellenességgel küzdők csak azért, mert nála elmentek otthonról! A közlekedési morál a városban - úgy általánosan - egy kiadós adag sz@r - és ennek tovább rontásában sok szerepe van ennek a szerencsétlennek, - mert az intézkedéseinek köszönhetően tovább mélyült a szakadék a gépjármű tulajdonosok, a tömegközlekedésben részt vevők és az emberi erővel meghajtott járművek tulajdonosai között! Nem az a megoldás, hogy a fő közlekedési útvonalakat használni óhajtókat szándékosan ellehetetlenítjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!