Magyarok! Nem akarjuk lecserélni hivatalos zászlónkat Árpád-sávos zászlóra?
Én még a címert sem tenném bele, ha nem muszáj. Nincs semmi baj a zászlóval, most valami túlbuzgó valaki kijelentette, hogy változtassuk meg, de szerintem felesleges.
Nézzétek meg, egyszerűen jó ránézni, annyira jó színekből áll. Nem kell ebbe semmit rakni, tökéletes.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:47
Akkor erre milyen ránézni.
"Nem egészen értem, hogy kerül ide az amerikai zászló."
Igazából csak szenvedés volt.
"Akkor már inkább csináljunk egy teljesen újat. Le kéne már szokni erről az állandó múltbarévedésről. Így nem csoda, hogy nem jutunk előre."
Ha elfelejtenénk mindent amiért itt vagyunk és hátunk mögött hagynánk a múltunkat csak tudatlan parnacsot teljesítő robot lennénk. Gondolj bele van egy ember aki megvannak az élethez a tapasztalatai egész életébe ácsnak tanult tudja kik a barátai kikre számíthat, milyen szituációba mit kel cselekednie. És valami miatt amnéziás lesz mindent elfelejt. Akkor megmondanák neki hogy ülj oda ülj ide csináld ezt azt ős nem értené, hogy ez most mért van csak csinálná. Na és ha egy nemzetnek így szépen lassan kitörlődne a régi szokásai, hagyományai, felszámolják a nemzeti hovatartozás eszméjét, így az ország is amnéziássá válna és jelen pillanatba ez történik Magyarországon is egy gusztustalan nemzeti lejárató kampány keretébe. Amúgy meg amerikaik büszkék lehetnek magukra hogy néhány millió indián őslakó lemészárlásával loptak maguknak egy országot.
Nézzétek meg Atyaeg1 videóit az indavideon nagyon sok okosat mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!