A budapestiek miért látják annyira tökéletesnek Karácsony Gergelyt?
Csak rá kell nézni arra az emberre és látni, hogy valami nincs rendben vele. A viselkedése, a bárgyú mosolya, a tutyimutyi mozgása...
Képesek egyesek azt állítani, hogy nem DK-s a Gergő. Pedig állandóan a Gyurcsány családdal haknizik.
Milyen jelentős dolgot csinált eddig a várossal?
Kerékpár sávokat festettek fel meg némi karót raktak az utakra. A gazt nem kaszálják (méhlegelő...).
A Lánchíd projekt? A Tarlós féle megállapodást visszamondták. Utána egy pár milliárddal drágább üzletet kötöttek, ami nem is tartalmazott annyi munkálatot, mint az előző megállapodás. Akkor a gyanú is elég erős, hogy sokat loptak a Lánchíd pénzből.
Egy olyan ember ugat bele a közlekedésbe, akinek még B-s jogsija sincs. Közben mindenhova autóval viteti magát. Persze a kampányfotók kedvéért felül a biciklire, de utána már száll is le. Nem kerékpáros ő.
Angolul se tud. Azért nem egy 10 ezer fős várost vezet, ahol nem számít. Ez nagyon alap lenne manapság ilyen pozícióban.
Tudom, azt írjátok majd, hogy nincs más választásotok ezen kívül, csak a fidesz. Megértem. De engem az zavar, hogy sok ember egyenesen rajong Gergőért és semmi kritikát nem fogalmaznak meg vele szemben. Olyan mint az Orbán imádat, csak balos-libsi módra.
11/11
Kérlek idelinkelnéd a hivatásos méhlegelő ISO számát? Esetleg standarját? Ja hogy nem tudsz máshogy belekötni csak a bullshit propaganda marhaságoddal.
Még szánalmasabb az erőlködésed csak.....
Visszadobom a kérdést: a fideszesek miért látják annyira tökéletesnek Orbánt?
Karácsonnyal szemben legalább a támogatói, szavazói fogalmaznak meg kritikát is. Joggal.
Ellenben Orbánról 15 éve alatt egy kritikus megnyilvánulást nem láttam fideszes oldalról. Sem a szavazói, sem a párttársai, sem a lakájmédiája részéről. Egy korrupt, rosszindulatú, hazug, kifejezetten kártékony politikus, mégis megy a dicsőítése ezerrel 0-24, 15 éve.
Karácsony Orbánhoz vagy bármely keményvonalas fideszeshez képest ideális politikus. De minimum kisebbik rossz. Nem nagyon látok abban logikát, hogy ha Karácsony nem tökéletes, akkor inkább szavazzunk a Fideszre, akik meg konkrétan extrém kártékonyak és vállalhatatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!