Szijjártó Péternek le kell mondania?
"Feri elhazudta a teljes költségvetést, elhazudta hogy qrva nagy baj van a gazdasággal."
A fidesz is pontosan ugyanezt teszi jelenleg
19. Nem az a gond, ha jó viszonyt ápol valaki egy másik ország vezetőjével, pláne békeidőben. Szerintem GyF és Szíjártó nem azonos szinten sározódtak be ebben az ún. jó viszonyban. Már akkor le kellett volna mondania, mikor kiderült számukra, hogy az oroszok adatokat loptak.
És hogy a legjobb külügyminiszter... ne röhögtess már! Amilyen stílusban kommunikál diplomataként! Mi az a nagy teljesítmény?
Szerintem azon érdemes elgondolkozni, hogy Gyurcsány ideje alatt volt a gazdasági világválság, ami nem csak Magyarországon okozott gondokat. Másrészt én akkor úgy éltem meg (pályakezdő voltam), hogy nem rögtön lett rosszabb a helyzet, hanem valamennyi időbeni csúszással. Nem úgy, mint az Orbán kormány alatt, akiknél valahogy egyből rekord infláció lesz akkor is, ha Timbuktuban náthásamnlesznek a tevék, és kimarad egy karaván. De ez most elég OFF.
Szijártó stílusa szimpatikus lehet, ha szereted, mikor jól odamondogat valaki annak, akit te is utálsz. Csak ugye a diplomácia mást követel meg, mint a meccsnézés egy sarki kocsmában. Elég nagy baj az, hogy a parlamentben is ez a primitív hangnem uralkodott el, de nyilván kapóra jön azoknak, akik szeretnek nem a kérdésre reagálni, hanem kikérni maguknak a hangnemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!