Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szijjártó Péternek le kell...

Szijjártó Péternek le kell mondania?

Figyelt kérdés
Miután hazudott a nemzeti adatok kiszivárgásáról Oroszország felé, sőt még egy barátság érdemrendet is átvett tőlük. Ez hazaárulás?

máj. 22. 09:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
24%
Feri elhazudta a teljes költségvetést, elhazudta hogy qrva nagy baj van a gazdasággal. A rendőrterror csak hab volt a tortán. De tök unalmas ezt irogatnom, a számok makacs dolgok, a választási győzelmek meg önmagukért beszélnek.
máj. 22. 11:49
 22/31 anonim ***** válasza:
50%

"Feri elhazudta a teljes költségvetést, elhazudta hogy qrva nagy baj van a gazdasággal."

A fidesz is pontosan ugyanezt teszi jelenleg

máj. 22. 12:04
 23/31 anonim ***** válasza:
32%
Itt minden oké, láthatóan fejlődik minden, teli vannak a boltok vevőkkel. Nem úgy mint a Gyurcsány alatt ,mindenki egyre rosszabbúl élt.
máj. 22. 12:10
 24/31 anonim ***** válasza:
50%
@23 Ez téves. Én egyre jobban éltem
máj. 22. 12:12
 25/31 anonim ***** válasza:
23, a GDP adatok, az államháztartási hiány, a költségvetés összeomlása, az infláció, a gyárbezárások és az elvándorlás nem igazán ezt mutatja.
máj. 22. 12:13
 26/31 anonim ***** válasza:
50%

19. Nem az a gond, ha jó viszonyt ápol valaki egy másik ország vezetőjével, pláne békeidőben. Szerintem GyF és Szíjártó nem azonos szinten sározódtak be ebben az ún. jó viszonyban. Már akkor le kellett volna mondania, mikor kiderült számukra, hogy az oroszok adatokat loptak.

És hogy a legjobb külügyminiszter... ne röhögtess már! Amilyen stílusban kommunikál diplomataként! Mi az a nagy teljesítmény?

máj. 22. 12:39
 27/31 anonim ***** válasza:
32%
26, tökéletes a stílusa! Amilyen az agyonisten olyan a fogadjisten. Nagyon finom és kultúrált egyébként a velejéig romlott hazug liberális ellenséggel. Én sokkal különbül elküldeném a retkes ...ba őket, nyilván nem is lennék soha jó diplomata. Ő jól csinálja, le a kalappal.
máj. 22. 15:20
 28/31 anonim ***** válasza:
49%
24 , én meg nem. És más sem. Azért szépen le is lett váltva a mszp azóta meg kb meg is szűnt, csak a Feri átmentette magát dk-ba hogy rontsa a levegőt.
máj. 22. 15:23
 29/31 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem azon érdemes elgondolkozni, hogy Gyurcsány ideje alatt volt a gazdasági világválság, ami nem csak Magyarországon okozott gondokat. Másrészt én akkor úgy éltem meg (pályakezdő voltam), hogy nem rögtön lett rosszabb a helyzet, hanem valamennyi időbeni csúszással. Nem úgy, mint az Orbán kormány alatt, akiknél valahogy egyből rekord infláció lesz akkor is, ha Timbuktuban náthásamnlesznek a tevék, és kimarad egy karaván. De ez most elég OFF.

Szijártó stílusa szimpatikus lehet, ha szereted, mikor jól odamondogat valaki annak, akit te is utálsz. Csak ugye a diplomácia mást követel meg, mint a meccsnézés egy sarki kocsmában. Elég nagy baj az, hogy a parlamentben is ez a primitív hangnem uralkodott el, de nyilván kapóra jön azoknak, akik szeretnek nem a kérdésre reagálni, hanem kikérni maguknak a hangnemet.

máj. 22. 15:47
 30/31 anonim ***** válasza:
31%
29 nézd meg a külföldi diplomatákat, libsi politikusokat, hogy beszélnek rólunk, milyen stílust és hazudozát engednek meg maguknak. Nem, nem fogok példákat hozni, keresd ki magadnak, rengeteg akad. Kezdheted Pressmannal. Ahogy írtam, amilyen az agyjonisten...
máj. 22. 17:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!