Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen párti vagy?

Milyen párti vagy?

Figyelt kérdés

máj. 20. 17:09
A kérdező szavazást indított:
Ellenzéki, háborúpárti
Ellenzéki háború ellenes
Kormánypárti haborúpárti
Kormánypárti háború ellenes
30 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Magyarországon senki sem háborúpárti, aki nem egy buta kamasz, vagy egy buta kamasz szintjén megrekedt felnőtt, de ők is csak addig amíg következmények nélkül fröcsöghetnek a kommentekben.
máj. 20. 17:12
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Senki sem háborúpárti, pártszimpátiától függetlenül. Mégis milyen idióta akarna háborút? Ez a háborúpártiság megint csak egy fidesz propaganda mantra, amit az emberek fejébe ültetnek.
máj. 20. 17:17
 3/18 anonim ***** válasza:
19%
Ellenzéki hábipártoló vagyok. Azt vallom, hogy sorozni kell páváinkat és küldeni a kaprok ellen.
máj. 20. 17:19
 4/18 A kérdező kommentje:

Még nem hallottam olyanról akire ez a propaganda hatott volna.

Saját magukat járatják le.

máj. 20. 17:19
 5/18 anonim ***** válasza:
Ez ígyvan aki kicsit is ismeri a háború borzalmait az biztos hogy nemakar háborút. Már én sem éltem meg a háború borzalmait de az apá-nagyapám és a férfi rokonaim elmesélték a cafatokban lógó égett hús szagát a felismerhetetlenségig szétroncsolódot emberi hullák látványát és a barátok halálát a családban előfordult haláleseteket stb- stb, aki ezt akarja az nemnormális a szó szoross értelmében nemnormális.
máj. 20. 17:20
 6/18 anonim ***** válasza:
41%
A háborúnál csak egyetlen jobb üzlet van: az újjáépítés. Nagyjából csak a proletár az aki ellenzi a háborút, mert mindenki másnak meg nagyon jól tejel.
máj. 20. 17:21
 7/18 anonim ***** válasza:
22%
Ellenzéki vagyok és háborút pártoló. Most hogy szovjet édestestvéreink lefoglalják az ukrán erők jelentős részét, esélyünk lenne visszavenni Kárpátalját. Csak amíg ilyen beszari kormányunk van, addig erre zéró az esélyünk.
máj. 20. 17:26
 8/18 anonim ***** válasza:
#4 jó neked. Nekem van több izomfideszes ismerősöm is. Ők úgy visszahangozzák vissza ezeket a propaganda dumákat, mint Tihany.
máj. 20. 17:28
 9/18 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy lassan kihal az a generáció aki megélte a háború borzalmait és már nem lesz aki elmondja ezeknek a forrófejű fiataloknak hogy a háborúba nem csak te lősz hanem terád is lőnek, a bomba sem válogat szétvág mindenkit akit eltalál a halál szele lengi körül a csatatereket. Az Ukránok tudnának erről mesélni.
máj. 20. 17:43
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Aki fegyvert ad Ukrajnanak, az háborús uszító, háborúpárti.

Aki egyetért ezzel, az is.

Takarót, élelmiszert, kötszert kell küldeni.Nem tankot.

máj. 20. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!