A kérdező szavazást indított:
Ellenzéki, háborúpárti
Ellenzéki háború ellenes
Kormánypárti haborúpárti
Kormánypárti háború ellenes
30 szavazat
1/18 anonim válasza:
Magyarországon senki sem háborúpárti, aki nem egy buta kamasz, vagy egy buta kamasz szintjén megrekedt felnőtt, de ők is csak addig amíg következmények nélkül fröcsöghetnek a kommentekben.
2/18 anonim válasza:
Senki sem háborúpárti, pártszimpátiától függetlenül. Mégis milyen idióta akarna háborút? Ez a háborúpártiság megint csak egy fidesz propaganda mantra, amit az emberek fejébe ültetnek.
3/18 anonim válasza:
Ellenzéki hábipártoló vagyok. Azt vallom, hogy sorozni kell páváinkat és küldeni a kaprok ellen.
4/18 A kérdező kommentje:
Még nem hallottam olyanról akire ez a propaganda hatott volna.
Saját magukat járatják le.
máj. 20. 17:19
5/18 anonim válasza:
Ez ígyvan aki kicsit is ismeri a háború borzalmait az biztos hogy nemakar háborút. Már én sem éltem meg a háború borzalmait de az apá-nagyapám és a férfi rokonaim elmesélték a cafatokban lógó égett hús szagát a felismerhetetlenségig szétroncsolódot emberi hullák látványát és a barátok halálát a családban előfordult haláleseteket stb- stb, aki ezt akarja az nemnormális a szó szoross értelmében nemnormális.
6/18 anonim válasza:
A háborúnál csak egyetlen jobb üzlet van: az újjáépítés. Nagyjából csak a proletár az aki ellenzi a háborút, mert mindenki másnak meg nagyon jól tejel.
7/18 anonim válasza:
Ellenzéki vagyok és háborút pártoló. Most hogy szovjet édestestvéreink lefoglalják az ukrán erők jelentős részét, esélyünk lenne visszavenni Kárpátalját. Csak amíg ilyen beszari kormányunk van, addig erre zéró az esélyünk.
8/18 anonim válasza:
#4 jó neked. Nekem van több izomfideszes ismerősöm is. Ők úgy visszahangozzák vissza ezeket a propaganda dumákat, mint Tihany.
9/18 anonim válasza:
Az a baj hogy lassan kihal az a generáció aki megélte a háború borzalmait és már nem lesz aki elmondja ezeknek a forrófejű fiataloknak hogy a háborúba nem csak te lősz hanem terád is lőnek, a bomba sem válogat szétvág mindenkit akit eltalál a halál szele lengi körül a csatatereket. Az Ukránok tudnának erről mesélni.
10/18 anonim válasza:
Aki fegyvert ad Ukrajnanak, az háborús uszító, háborúpárti.
Aki egyetért ezzel, az is.
Takarót, élelmiszert, kötszert kell küldeni.Nem tankot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!