Jó kommunista marad a régi bevált módszernél?
Magyar ellenzéki pártok, illetve azok frontemberei átmentették a tanokat a kommunista Kádár diktatúrából.
Azaz csinálj valami rosszat és fogd rá, vádolj meg vele valaki mást.
A nyilvánvaló tényeket tagadd le, nyilvánvaló képtelenségeket állíts be tényeknek.
Most is ez megy minden libsi pártnál. Mikor értik meg, hogy erre már csak egy szűk kisebbség vevő?
Magyarországon nem volt kommunizmus, se diktatúra. Ez inkább most van, és nem is megszállás hatására hanem néphülyítéssel.
Az meg hogy egy hülye birka vagy a magánügyed, de ne nagyon híreszteld sehol hogy egy pedofil, korrupt párt imádója vagy.
Ez jó. “Nem volt kommunizmus se diktatúra”
És én vagyok a birka?
Anyukádat kérdezd meg mennyi volt az Apgar-értéked, szerintem 3 körül…
Magyarországon, hivatalosan szocializmus volt, nem kommunizmus, bár gyakorlati különbség nem sok volt, névileg, minálunk nem volt kommunizmus.
És a felmenők emlegetése helyett a történelem könyvek lapozgatását javasolnám.
A tények makacs dolgok.
Tény:
Rákosi, Kádár diktátor volt.
Szar volt az élet akkor Mo-on.
Összes balos libsi párt követi a jól bevált még diktatúrában tanult formulát… (fenn kifejtettem).
Jelenleg csak a Fidesz nézi az ország valós érdekeit.
Ti meg pisis hülyegyerekek vagytok.
26-ban ismét Fidesz 2/3-lesz.
3# Amire te gondolsz az a szocializmus volt. 56 előtt volt pár évig diktatúra, amit pont a komcsi, orosz haverjaidnak és az orbánhoz hasonlók rokonainak köszönhetsz.
Szóval ami ellen is sírdogálsz és vergődsz, azt pont azok tették akikkel most orbán, szíjjártó haverkodik, és azokat ültetted oda akiknek ebben a rendszerben párttagok voltak a rokonaik.
És most menj vissza az M1 elé és inkább hallgasd azt.
6# Te megy egy inkontinenciával kűzdő, szaros gatyás, vidéki fidesz birka.
Akkor most megegyeztünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!