Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó kommunista marad a régi...

Jó kommunista marad a régi bevált módszernél?

Figyelt kérdés

Magyar ellenzéki pártok, illetve azok frontemberei átmentették a tanokat a kommunista Kádár diktatúrából.

Azaz csinálj valami rosszat és fogd rá, vádolj meg vele valaki mást.

A nyilvánvaló tényeket tagadd le, nyilvánvaló képtelenségeket állíts be tényeknek.

Most is ez megy minden libsi pártnál. Mikor értik meg, hogy erre már csak egy szűk kisebbség vevő?

máj. 20. 09:31
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
66%
Biztos, hogy jól látsz? Nem a FIDESZ csinálja ezt?
máj. 20. 09:37
 2/59 anonim ***** válasza:
57%

Magyarországon nem volt kommunizmus, se diktatúra. Ez inkább most van, és nem is megszállás hatására hanem néphülyítéssel.

Az meg hogy egy hülye birka vagy a magánügyed, de ne nagyon híreszteld sehol hogy egy pedofil, korrupt párt imádója vagy.

máj. 20. 09:38
 3/59 A kérdező kommentje:

Ez jó. “Nem volt kommunizmus se diktatúra”

És én vagyok a birka?

Anyukádat kérdezd meg mennyi volt az Apgar-értéked, szerintem 3 körül…

máj. 20. 09:47
 4/59 anonim ***** válasza:
61%

"És én vagyok a birka?"

Olybá tűnik.

máj. 20. 09:49
 5/59 anonim ***** válasza:
67%

Magyarországon, hivatalosan szocializmus volt, nem kommunizmus, bár gyakorlati különbség nem sok volt, névileg, minálunk nem volt kommunizmus.

És a felmenők emlegetése helyett a történelem könyvek lapozgatását javasolnám.

máj. 20. 09:54
 6/59 A kérdező kommentje:

A tények makacs dolgok.

Tény:

Rákosi, Kádár diktátor volt.

Szar volt az élet akkor Mo-on.

Összes balos libsi párt követi a jól bevált még diktatúrában tanult formulát… (fenn kifejtettem).

Jelenleg csak a Fidesz nézi az ország valós érdekeit.

Ti meg pisis hülyegyerekek vagytok.

26-ban ismét Fidesz 2/3-lesz.

máj. 20. 09:56
 7/59 anonim ***** válasza:
52%

3# Amire te gondolsz az a szocializmus volt. 56 előtt volt pár évig diktatúra, amit pont a komcsi, orosz haverjaidnak és az orbánhoz hasonlók rokonainak köszönhetsz.

Szóval ami ellen is sírdogálsz és vergődsz, azt pont azok tették akikkel most orbán, szíjjártó haverkodik, és azokat ültetted oda akiknek ebben a rendszerben párttagok voltak a rokonaik.

És most menj vissza az M1 elé és inkább hallgasd azt.

máj. 20. 09:58
 8/59 anonim ***** válasza:
38%

6# Te megy egy inkontinenciával kűzdő, szaros gatyás, vidéki fidesz birka.

Akkor most megegyeztünk?

máj. 20. 09:58
 9/59 anonim ***** válasza:
57%
A kinai gyárak, az ázsiai bevándorlók, meg a ruszki hekkerek lennének az ország valódi érdekei, miközben a demográf, a gazdasági és a különböző szociális adataink önmagukba dőlnek?
máj. 20. 09:59
 10/59 anonim ***** válasza:
56%
6# Egyébként apám is ott volt 56-ban, a barátját mellette lőtték le az oroszok. És még neki, 78 évesen is van annyi esze, hogy az amerikaiaknál csak az oroszokat és a fideszt utálja jobban.
máj. 20. 10:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!