Az ellenzékiek hogy dolgozzák fel, hogy a messiás Magyar Péter nem mert kiállni vitára?
10-es részben jót mond, de részben oltári butaságokat beszél (a komment második felében!).
Pont a köztévé nem teheti meg, hogy kihagy jelölteket, köteles lenne meghívni mind a 11 indulót - amiből vita a büdös életben nem lenne, mert jutna vagy 2 perc mindenkinek, a vita rész pedig káoszba fulladna (vagy száz órás műsor lenne)!
Csakis privát orgánum teheti meg, hogy válogat - és a Partizán is válogatott, csak a legerősebb 6 jelöltet hívta meg a 11-ből!
Ezzel együtt szerintem is hülyeség, hogy ott vitázzanak - ha vitát akarunk, a közös nevezőt kell megkeresni!
Deutsch Tomika kijelentette, hogy az ATV-t nem tekinti dollármédiának, tehát akkor az ATV-n kellene legyen a vita!
Olyan helyen kell szervezni, amit minden résztvevő elfogad, és csak a legerősebb 3 jelöltet szabad meghívni (de csak kereskedelmi sajtó teheti ezt meg, a közszolgálatinak kutyakötelessége mindet meghívni).
Nem értem, miért nem mennek akkor az ATV-be, ha azt minden jelölt el tudja fogadni, saját bevallása szerint?
Olyat kell keresni, ami megfelel a Magyarnak is, a Deutscnak is és a Dobrevnek is. És nem kell száz jelöltet meghívni.
Deutsch egy olyan vitából nem tud jól kijönni, ahol mennek körbe, mindenkinek van 5 perce, aztán mindenki nyomja az O1G dumát, s ő meg reagáljon. Tehát az, hogy a 35%-os ellenzék egy vitában 80%-os reprezentáltságot élvez, az nem egy olyan pozíció, amit én elfogadnék. Értem én, hogy neked tetszetős a helyzet, s hogy élvezed hallgatni, ahogy 20 percen át megy a mocskos Fidesz, s 5 percben meg reagál erre valaki, szeretnél egy ilyen műsort, ezért úgy érvelsz. S mikor a telexet olvasod, akkor is ezt a műsort “nézed” igazából, s az van a fejedben, hogy ez a helyes felállás. De ebbe nem fog belemenni valószínűleg, mert egy 100% eséllyel vereséges játékba te belemennél?
Magyar - Deutsch vitára kiváncsiak a legtöbben, akkor azt kell megszervezni.
#13 Azt hiszem, a Fidesz által lerohasztott oktatásügyi rendszer terméke lehetsz, mert láthatóan nem tudsz szöveget értelmezni.
Azt írod: " Értem én, hogy neked tetszetős a helyzet, s hogy élvezed hallgatni, ahogy 20 percen át megy a mocskos Fidesz, s 5 percben meg reagál erre valaki, szeretnél egy ilyen műsort, ezért úgy érvelsz."
Mindezt a 11-es válaszomra reagálva, amiben UGYANAZT ÍRTAM, MINT TE: hogy olyan helyre kell vinni a vitát, amelyik megengedheti magának, hogy CSAK A LEGERŐSEBB JELÖLTEKET HÍVJÁK MEG.
Elemi szövegértési nehézségeid vannak!
Ellenzéki létemre pontosan azt hangsúlyoztam mint te: hogy Magyarnak, Deutschnak és Dobrevnek kellene csak vitázni, nem kell minden 1%-os népszerűségű jelöltet azonos súllyal beengedni!
De ezt a köztévé nem teheti meg, hogy így válogasson, mert ütközik a közszolgálatiság alapelveivel.
De felőlem bárhol lehet, viszont én is a három legerősebb jelölt vitájára vagyok kíváncsi, nem egy salátára!
Mellesleg egy Magyar-Deutsch-Dobrev vita olyan szempontból is érdekes lenne, hogy ez a három jelölt legalább nem ugyanazt fújja!
Dobrev: O1G
Deutsch: Gy1G
Magyar: O = Gy (=2G).
Mondja el az érveit szépen a Magyar is, a Deutsch is meg a Dobrev is, csapjanak össze - és döntsenek a magyarok!
Alapvetoen szeretem a politikai vitákat de jól dontott ezen esetben hogy nem ment el
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!