Szét hekkelték a magyar külügy teljes rendszerét az oroszok, majd 3 hónap múlva barátság díjat kapott Szijjártó. Létezik hogy ez a barátság alapja? A hazaárulás?
[ma 15:04]: Igen, basszus, még szép, a német-amerikai kapcsolatok jelentősen leromlottak akkor. Hol élsz te? Ja, tudom, a szuterénben, ahol oroszcsicskának lenni dicsőség.
Ezt egy valódi szuverén ország komolyan veszi. Nálunk a jelentés készítőjét eltávolítják a pozíciójáról, majd pár hónappal később kapunk egy csúcsdicséretet a megfigyelőtől. A magyar-orosz viszony egy cseppet sem sínyli meg. Elmebeteg ország vagyunk. Na jó, nem, csak csicska, aki valamiért szuterénnek hiszi magát.
"Nálunk a jelentés készítőjét eltávolítják a pozíciójáról, majd pár hónappal később kapunk egy csúcsdicséretet a megfigyelőtől."
- Pardon, a jelentés után előbb kapott Szijjártó barátság érdemrendet, és csak később cseréltük a nemzetbiztonsági főigazgatót. A ruszkik megelőlegezték a bizalmat, hogy az őket rossz fényben feltüntető hivatalnokot nem hagyjuk tovább áskálódni. És nem tévedtek.
Összevissza hazudozol, kőkemenyen tolod a sódert, csak közben egyfolytában hazudsz.
A németek a földgáz-ellátás ellehetetlenítése miatt is hisztiznek, ugye? Dehogyis, illedelmesen félrenéztek, lesütötték a szemüket, még jó, hogy bocsánatot nem kértek. Igazi csicskák.
Nagyon tetszik neked wz a kitüntetés, ötödször írod le kábé, már akkor is hisztizett érte a lipsi világ, gondolom, te is itt térítetted a jónépet.
[ma 15:42]: Mi van, ruszkinyaloncka, Merkel megfigyelésénél nem tetszenek a válaszok? (Guglizzál szépen, te is megtalálod, amiket írtam, nem hazudok.) Úgyhogy megyünk át a földgázas témára? Én nem fogom azt is kikeresgélni.
"Nagyon tetszik neked wz a kitüntetés, ötödször írod le kábé, már akkor is hisztizett érte a lipsi világ, gondolom, te is itt térítetted a jónépet."
- Nem vagyok liberális. Akkor nem hisztiztem miatta, le se tojtam, nem kommenteltem miatta se itt, se máshol. Most rohadt gázul veszi ki magát. Hogy 2021 szeptemberében egy nemzetbiztonsági jelentés leírja, hogy a ruszkik a komplett külügyminisztériumi hálózatot kompromittálták*, majd decemberben Szijjártó megkapja Lavrovtól a legmenőbb kiscserkészjelvényt. Ez annyira gáz, hogy ha Szijjártó nem nyalná a ruszkik talpát, most azonnal lehúzná a vécén a kiscserkészjelvényt. Plusz lemondana.
* Tudod te, mekkora ügy ez? Minden egyes akkor működő magyar titkosszolgálati dolgozóról tudomást szereztek. Akár egy évtizedbe is telhet a komplett hálózatot újraépíteni, amiben a ruszkik nem ismerik az ügynökeinket személy szerint (és ez csak a magyar titkosszolgálat helyzete, a külügyminisztérium mással is foglalkozott akkor). És a főruszkibarát Szijjártónak az a baja, hogy az erről szóló jelentést vajon ki adta oda a 444-nek. A jelentésben foglaltak, na, az tök oké.
És jól dokumentáltan a németeknek nem volt oké, amikor kiderült, hogy őket figyelik meg az usákok, kiverték a diplomáciai botrányt. (Neked persze ez hazugság, de pechedre jól dokumentált.) Németország talán nem mondja el napjában milliomszor, hogy szuterén, talán nincs szuterénházmesteri hivatal a láncos gyerekkel az élen. De legalább van tökük.
[ma 15:42]: "Csak azt nem értem, hogy az orosz titkosszolgálatnak miért éri meg, hogy a GyK-ra is ruszki ügynököket küldjön :)"
- Nem éri meg. Ingyen nyomják a ruszki propagandát. Ők a Dugovics Tituszba oltott Toldi Miklós fotelváltozata, akik megvédik a magyar érdeket a mindenkit meleggé operáló Soros Györgytől.
[ma 16:28]: Nagyon eredeti. :)
Csak hát ugye nem én vagyok az, aki a ruszki lehallgatás kiderülése után "mindenki ezt csinálja" jeligére mentegetem a minket megtámadókat. A háborúban legyőzöttől is szokás területet elvenni, "mindenki ezt csinálja", Trianonnal is ilyen megértő gyerek vagy?
Valamit erősen félreértesz. Ki a retek véi a büdös szarházi kalapácsfejű ruszkikat? Normális vagy?
A dolog arra vonatkozik, hogy manapság már természetes, különösen egy nagyhatalomtól, hogy szétnéz a világon. Szinte sértő, ha valamely államra nem kíváncsiak (Bástya elvtársat már meg se akarják ölni?).
Ne csinálj úgy, mintha ezt nem tudnád.
Az meg hogy kitüntetik, majdhogynem ugyanilyen termeszetes a mai külpolitikát ismerve. Ha azt visszautasítja, akkora öngól, mint amit az Ukrajnát vágóhídra vezénylő, és sistergő embargós öngólokat rúgó erkölcsös Nyugat követ el nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!