Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter és Deutch Tamás...

Magyar Péter és Deutch Tamás miért nem vettek részt az EP választási vitában a Partizánon?

Figyelt kérdés
Nem értem,miért hagynak ki egy ilyen eseményt,amikor ezt biztos többen nézik meg, mint a köztv-t vagy akármelyik tv műsorát.
2024. máj. 17. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Köztévén kell vitázni a Tamással. Magyar Péter ebben a pillanatban egymillió szavazót vett már el a baloldali pártoktól! Nem velük kell vitáznia, kutyát nem érdekelnek a bukott baloldali párok, se a nácipárt. Jó eséllyel be se fognak jutni,mert annyian átszavaznak majd mp-re. Dk 1-2 mandátumra számíthat.
2024. máj. 17. 21:43
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
A gazdáik nem engedték nekik
2024. máj. 17. 21:45
 13/15 A kérdező kommentje:

"Először győzze le a Fideszt, utána ráérünk finomhangolni."

Ez honnan is ismerős nekem...?

Hmm, csak nem Orbánnal kapcsolatban mondta mindenki ugyanezt 2010ben,hogy először győzze le az MSZP-t,aztán ráérünk finomhangolni. Hát azóta is hangolunk.

2024. máj. 17. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
#13: Értem amit mondasz, de akkor máshogy teszem fel a kérdést. Maradjon a Fidesz, vagy adsz egy esélyt egy konszolidáltabb jelöltnek? Lehet, hogy egyik sem tetszik és természetesen szavazhatsz másra, de a társadalom a jelenlegi állapotában esélytelen, hogy hatalomra juttassa. Sajnos ez a mai magyar valóság.
2024. máj. 17. 22:33
 15/15 anonim ***** válasza:
81%

#13 Magyar Péternek nem látok sok esélyt a kétharmadra.

Péter jól tette, hogy nem vett részt a Partizános vitán.

2024. máj. 20. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!