Ki fogja nyerni a főpolgármester-választást?
Figyelt kérdés
Mi a tippetek? Illetve tinkire szavaztok?máj. 16. 13:09
11/17 anonim válasza:
Karácsonyt mondják favoritnak, de nálam háromesélyes, mert szerintem Vitézi vesz el szavazatot Karácsonytól, így oda érhet még akár Szentkirályi és Vitézi is.
Személy szerint egyikre sem fogok. Karácsony nem szimpi. Szentkirályi fideszes. Vitéziben nem bízom, hogy nem e fideszes.
12/17 anonim válasza:
A DK fog nyerni, de én Vitézyre szavazok (reménytelenül) de hátha bejut a közgyűlésbe legalább.
13/17 anonim válasza:
Szerintem Karácsony fog nyerni, mert a dk-s nyugdíjasok egy az egyben rá szavaznak, ha azt adja parancsba a Klára. Én személy szerint Vitézyre tervezek szavazni, mert messze ő a legalkalmasabb jelölt.
15/17 anonim válasza:
Minden igaz magyar ellenzéki Karácsony Gergely Szilveszterre fog szavazni. Hatalmas győzelem lesz.
16/17 anonim válasza:
#15 én ellenzékiként kihagyom, köszi
17/17 anonim válasza:
Mindenkinek annyira bejön a védett biciklisáv, hogy Szilvire szavaznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!