Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter kormányzásánál a...

Árokpart kérdése:

Magyar Péter kormányzásánál a mostaninál könnyebb lenne az életünk, a mindennapjaink az átlagember mindennapjai vagy nem?

Figyelt kérdés
Egy COVID előtti gazdasági szintet tudna vajon hozni, ki tudna hozni a mostani helyzetből?
máj. 16. 00:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
49%

12:48

Ha ez nekem szól, 12:46-nak. Nem tudom jobban kifejteni.

Te tudod honnan kap sokmilliót, kik finanszírozzák? Nyilván a jelenlegi rendszertől, nem saját zsebből tüntikézik.

A sajtó is a jobbos, balos elithez tartozik, ahol folyamatosan szállítják a híreket róla, nem véletlen, hogy orbán és gyurcsány sem számoltatta el egymást, mp sem fog semmi komolyabb változást csinálni.

máj. 16. 12:54
 12/25 anonim ***** válasza:
61%
Mi erdeke lenne a jelenlegi rendszernek kitermelni Magyart?
máj. 16. 13:05
 13/25 anonim ***** válasza:
48%

13:05 Ugyanaz, mint a kamurendszerváltás volt, átmenteni a vagyont hatalmat, látszólagos megoldást kínálni a hőbörgő népnek. Ugyanazoknak a családoknak a kezében marad a hatalom, vagyon, akiknek eddig is, csak adnak egy új arcot, új nevet neki.

Az orbán bányák is abból lettek, hogy közel voltak a tűzhöz rendszerváltás előtt is.

máj. 16. 13:17
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

Miert csinalt volna a fidesz egy ekkora balhet, mint, amilyen a hangfelvetel is pl? Nalam okosabb politologusok mondtak mar meg, h nem volt erre szuksege fidesznek. Tulon tul rizikos a partnak. Raadasul MP azota is uti a tamtamot a kegyelmi botrany kapcsan, nem merul feledesbe.

Ha a kormany szervezte volna, akkor csaphattak volna kisebb botranyt is, meg csak csondesben lemondhattak volna, mint VJ meg NK, s elsunnyugjak az elszamoltatast. Egy ilyen formaju "valtas" tobbet artott volna, mint hasznal.

Ha a fidesz krealta volna Magyart, akkor vitara is mennenek, be a Partizanba, nem kotne Magyar az ebet a karohoz az MTVA-val. Azt viszont nem titkolta, h a regi fidesz vonal all hozza a legkozelebb. Egyidos vagyok Magyarral, pont igy eltem meg a rendszervaltast, ahogy o. Nekem a regi fidesszel nem volt gondom, itt a fejbe szallt hatalom, a gatlastalansag es a merhetetlen rablas. Na meg mondjuk a szeliranytol fuggo elvek.

máj. 16. 14:04
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Nem lenne könnyebb.

Orbán teljesen kirabolta és tizenévekre erőlemenőleg adósságokba taszította az országot.

Bárki ( ismétlem BÁRKI) jutna hatalomra, anyagilag a " zéró" alól, és nemzetközi viszonylatban a legutáltabb ország vezetőjeként kellene magára gondolnia.

máj. 16. 15:30
 16/25 anonim ***** válasza:

6-os teljesen igazad van.

De ha így van,miért választjátok újra az általad tökéletesen jellemzett izét immáron tizenegy néhány éve?

máj. 16. 15:33
 17/25 anonim ***** válasza:
biztosan könnyebb lenne.
máj. 16. 17:41
 18/25 anonim ***** válasza:
26%
Miért akarná átmenteni a kormány a hatalmat és a pénzt, ha nemes egyszerűséggel MP megjelenése előtt nem volt mitől félniük? Meg mi az, hogy átmenteni? Te odaadnád valakinek a hatalmad és a pénzed annak érdekében, hogy ez a valaki vigyázzon rá? :D Látszik, hogy semmiféle pénzed és hatalmad nem volt még, mert ha lett volna, nem terjesztenél ilyen ordító marhaság konteót.
máj. 16. 20:14
 19/25 anonim ***** válasza:
53%
Minden rendszernek voltak, vannak és lesznek ellenségei. Szerintem mi, MP szimpatizánsok ne akarjuk őket meggyőzni mert nem lehet. Ez így teljesen rendben van, had mondják a magukét.
máj. 16. 20:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Nehéz dolga lenne. Az államkassza üres, tele vagyunk adósággal és hitellel. Nem tudna egyből jobb világot teremteni, ami miatt türelmetlenség lenne. A Magyar türelmetlen és könnyen hergelhető nép. Ha nyerne is (AKÁRKI NYERNE IS), 4 éve lenne. Abban a 4 évben a NER-es propaganda darabokba szedné, hogy “semmi nem lett jobb és magasabbak az adók”. Gyorsan leváltásra kerülne (akárki nyerne is ellenzékből).
máj. 17. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!