Magyar Péter kormányzásánál a mostaninál könnyebb lenne az életünk, a mindennapjaink az átlagember mindennapjai vagy nem?
12:48
Ha ez nekem szól, 12:46-nak. Nem tudom jobban kifejteni.
Te tudod honnan kap sokmilliót, kik finanszírozzák? Nyilván a jelenlegi rendszertől, nem saját zsebből tüntikézik.
A sajtó is a jobbos, balos elithez tartozik, ahol folyamatosan szállítják a híreket róla, nem véletlen, hogy orbán és gyurcsány sem számoltatta el egymást, mp sem fog semmi komolyabb változást csinálni.
13:05 Ugyanaz, mint a kamurendszerváltás volt, átmenteni a vagyont hatalmat, látszólagos megoldást kínálni a hőbörgő népnek. Ugyanazoknak a családoknak a kezében marad a hatalom, vagyon, akiknek eddig is, csak adnak egy új arcot, új nevet neki.
Az orbán bányák is abból lettek, hogy közel voltak a tűzhöz rendszerváltás előtt is.
Miert csinalt volna a fidesz egy ekkora balhet, mint, amilyen a hangfelvetel is pl? Nalam okosabb politologusok mondtak mar meg, h nem volt erre szuksege fidesznek. Tulon tul rizikos a partnak. Raadasul MP azota is uti a tamtamot a kegyelmi botrany kapcsan, nem merul feledesbe.
Ha a kormany szervezte volna, akkor csaphattak volna kisebb botranyt is, meg csak csondesben lemondhattak volna, mint VJ meg NK, s elsunnyugjak az elszamoltatast. Egy ilyen formaju "valtas" tobbet artott volna, mint hasznal.
Ha a fidesz krealta volna Magyart, akkor vitara is mennenek, be a Partizanba, nem kotne Magyar az ebet a karohoz az MTVA-val. Azt viszont nem titkolta, h a regi fidesz vonal all hozza a legkozelebb. Egyidos vagyok Magyarral, pont igy eltem meg a rendszervaltast, ahogy o. Nekem a regi fidesszel nem volt gondom, itt a fejbe szallt hatalom, a gatlastalansag es a merhetetlen rablas. Na meg mondjuk a szeliranytol fuggo elvek.
Nem lenne könnyebb.
Orbán teljesen kirabolta és tizenévekre erőlemenőleg adósságokba taszította az országot.
Bárki ( ismétlem BÁRKI) jutna hatalomra, anyagilag a " zéró" alól, és nemzetközi viszonylatban a legutáltabb ország vezetőjeként kellene magára gondolnia.
6-os teljesen igazad van.
De ha így van,miért választjátok újra az általad tökéletesen jellemzett izét immáron tizenegy néhány éve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!