Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rtl klub önként ingyen, vagy...

Rtl klub önként ingyen, vagy pénzért reklámozza mindennap Magyar Pétert?

Figyelt kérdés
Ma pl bemondták a híradóban, hogy szegény Petit a DK is bántja, nem csak a fidesz, meg a többiek.

máj. 15. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szeretem mikor a normális tajekoztatast már reklámnak gondolják az emberek. Annyira a propagandahoz vagytok szokva hogy el se tudjátok képzelni hogy valaki vagy valami (nem vagy nem csak az RTL független legyen).

Én is láttam a szoban forgó riportot. Elmondtak hogy a DK többet költ mp lejaratasara mint a fideszere. Talán azt mondod bizonyitekod van az ellenkezőjéről és ez nem igaz? Mert ebben az esetben igazad van. De alapvetően egy ilyen hírt ha igaz lehozni nem mp támogatása csak tájékoztatás.

máj. 16. 08:11
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
Ja, és RTL, nincs Klub.
máj. 16. 08:16
 13/13 anonim ***** válasza:
72%
Kíváncsian várom a mai RTL híradót! Ha ma nem reklámozzák Pétert, akkor kedves kérdező besz.ptad a kérdésed!!!!
máj. 16. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!