Kedves Magyar Péter szimpatizánsok, mit gondoltok arról, hogy Péter nem hajlandó addig a Partizánban vitázni, amíg nincs köztévén vita de oda meg nem hajlandó elmenni ha az összes jelöltet meghívják?
Értem a köztévés rugózás felét és a saját példáján nem értem a köztévés rugózás másik felét:
-a köztévé kötelezettsége lenne egy ilyen vita megrendezése
-közben meg a saját maga által adott első Partizán interjú, olyan nézettséget ért el, amit az MTVA, még Formula 1-el, Olimpiával és FociEB/VB-vel sem tud már produkálni.
9:
"MP-nek nem a Dk-val van dolga, hanem a Fidesszel, " - ezt milyen alapon állítod? ezt ki határozza meg? Nyilván a Tisza párt szeretné ez sugallni, de a Tisza párt az EP-választáson induló egyik párt. Az egyik a 4 közül, mely be fog jutni és az egyik a 6 közül, mely bejuthat.
Minden közvélemény-kutatás mást mér, de amit ma reggel láttam, ott a Tisza párt a DK eredményének 1,5-szeresét érte el, nem a 15-szörösét, hanem a 1,5 szeresét. Tehát az igaz, hogy ma a felmérések szerint nagyobb a Tisza támogatottsága, de nagyjából a DK-val van egy súlycsoportban.
Tehát nem a "sarki kocsmáról" van szó.
Továbbá Magyar Péter az egyetélen poltikus, aki még életében soha nem ütközette az álláspontját élőben másokéval. Eddig csak monológokat hallottunk tőle.
Nagyon meglepődtem, hogy ő követelt vitát a köztévében, tüntetéssel fenyegetődzve, ha nem lesz. Komolyan? Pl. Dobrevvel akar vitázni? Felkészültségben, tapasztalatban messze a közelében sincs, de pl. Donáthtól is messze van. Ráadásul, amilyen akarnok és ideggyenge, úgy kiakaszthatják, hogy csak na; ehhez nem is kell személyeskedniük.
Aztán rájöttem, hogy ilyet nincs mersze felvállalni. Arra számított, hogy a köztévé elutasítja, és akkor vagánykodhat, balhézhat. Ez nem jött be, így jönnek sorra az elvárásai, kifogásai, hogy úgy tűnjön: ő nagyon akarja a vitát, de hát ugye az elfogadhatatlan körülmények…
Ezt, bukta. Ha nem megy el, és a többiek igen, akkor nehéz lesz eladni, hogy elfogadhatatlanok a körülmények. Ha elmegy, akkor ott lesz bukta.
Az lenne számára megfelelő vita, ha egyedül lenne, és előadást tartana.
Előbb-utóbb mutatni kellene valami összemérhetőt, a csak nevében létező párt nevében fesztiválozó haknizás helyett.
14# tökéletes egyetértek veled!
👍👍
Magyar Péternek csak a platón megy az ordibálás, normális politikai közegben 3 Xanax után is kiakadna mint a sezlonyrugó!
Beteg ember...
14: Teljesen egyetértek.
Magyar egyébként csak veszthet a vitán: a hívei a beszédeire és az energikus fellépésére szavaznak, nem a tudására, nem a tapasztalatára, nem a programjára.
Ha elmegy egy vitára, ott hibázni fog, önellentmodásokba kerül, és talán a sajtó, mely eddig elalélt tőle (hogy finoman fogalmazzak), majd kritikus hangokat is megüthet.
Ha nagyon jól szerepelne, új szavazókat akkor sem nagyon tudna behúzni.
Szóval Magyarnak nem érdeke a vita. Az viszont igen, hogy mondhassa, ő nagyon szeretne vitát, de hát a többiek, meg az M1 miatt nem lehet.
Kedves 17-es!
Azt ugye látod, hogy nem érveltél, csak személyeskedtél?
Ha nem, akkor elmondom neked, hogy nem érveltél a vitával kapcsolatban, hanem csak személyeskedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!