A Tisza pártnak mi a konkrét programja arra vonatkozóan, hogy megszűnjön a korrupció?
Figyelt kérdés
Mert én eddig csak üres lózungokat hallottam tőlük, de konkrét, kivitelezhető elképzeléseket nem. Amit mond Magyar Péter, azt rengetegen mondják, semmi újdonság nincs benne. De most már nem csak mondani kellene, hanem tenni is valamit. Most már szeretnék látni valami konkrétumot is ettől a tisza párttól. Mit tennének, hogy megszűnjön a korrupció? Mi a programjuk? Mi az, ami a gyakorlatban is kivitelezhető és valóban eléri a célját? Egyáltalán hol érhető el a programjuk?máj. 14. 13:20
11/15 anonim válasza:
Ez se lesz szerintem jobb a Fidesznél, ha hatalomra kerül. Cseberből vederbe.
12/15 anonim válasza:
Levaltani a fideszt. Azzal a korrupcio is nagy mertekben csokkenne.
13/15 anonim válasza:
12-es: Nem biztos. Peti már kezdi a nepotizmust:
14/15 anonim válasza:
13-hoz, kiegészítés. Az, hogy M.P. maga mellé vette az új anyósát gazdasági-és titkárságvezetőnek, annak múltját figyelmen kívül hagyva, az annak a bizonyítéka, hogy ugyanakkora nepotista, mint Orbánék. Uram-bátyám, sógor-koma. Olyan embert kellett volna ezekre a posztokra tenni, aki nem követett el súlyos gazdasági bűncselekményeket és nem ismeretség alapján került oda. Magyar Péter egy sértett egykori NER-lovag, aki most meg akarja mutatni, hogy lesz még ő is miniszterelnök. Ha magasabbra emelkedett volna a Fideszben, nem zavarnák az ottani viszonyok.
15/15 anonim válasza:
Hú, mennyi Magyar Péter-rajongó van itt! Lenullázták a 13-as és 14-es kommentemet. Nem csodálom, totál elfogultak vele szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!