A Tisza pártra voksolni kívánó emberek jelentős része nagyon is tisztában van Magyar Péter igencsak kétes múltjával és személyiségével, de ennek ellenére mégis inkább rá fognak szavazni 2024 június 9-én, annyira gyűlölik a Fideszt és Orbán Viktort?
Magyar Péter múltja nem kétesebb, mint az Orbáné, Kósáé, Kövéré, Deutsch Tompikáé... Csak Magyar kilépett belőle...
Nagyon be lehet sz@rva Rogán Tónika, mert irdatlan (köz)pénzeket herdál el a lejáratására - de nem sikerül neki!
Mi is Magyar Péterre fogunk szavazni!
Én már egy kavicsra is szívesebben szavaznék, sőt szerintem akárkire akármire gyakorlatilag hogy leváltásra kerüljön a jelenlegi kormány.
Ha mellé még vannak jó gondolatai is az csak plusz.
Nem egészséges ennyi ideg hatalmon lenni, nagyon durva személyiségtorzulást okoz mint láthattuk sok esetben.
14# hát a Fideszre!
Mitől nem jöttél rá??
Na, igen. Marad a Mi Hazánk, vagy akinek az kemény, az MKKP.
Magyar Péter semmiképp! Ugyanazt játsza, mint a FIDESZ annak idején! Biztosan akarnátok egy "második" FIDESZ-t? 1 is több, mint kellene...
Magyar Péter most egy régen nem látott lehetőséget teremtett, és kapott.
Majd meglátjuk, hogy mit kezd vele!
Orbán képtelen volt a nemzet hasznára fordítani a végtelen lehetőségeit...
Orbán mehet a francba.
"Kutyából nem lesz szalonna."
Valljuk be, hogy a magyar közmondásoknak van alapja...
Egy dologban egyetértünk: "Orbán Viktor, meg az egész pereputtya, FIDESZES-tül, NER-estül megy a francba."
Kicsit átírtam a dalszöveget. :XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!