Mit szólsz hozzá, hogy Magyar Péter lehet, hogy mégis inkább Brüszelbe megy?
„Az eredménytől függ, beülnék-e képviselőnek, még nem döntöttünk róla” – mondta az EP-választással kapcsolatban (korábban ugyanerről azt mondta: bár ő a párt listavezetője, nem lenne EP-képviselő, mert szerinte „itthon van teendője”).
Kérdező
9.
"LOL, az kérdésben lévő idézett részhez mit szólsz?"
Megírtam az nem szerepel a linkedben!
Sok agyament ember kérdést csinál úgy hogy már 3* megírtam, hogy kamu a cikk nem tartalmaz olyat, hogy Magyar Péter Brüsszelbe.menne, de ez nem zavar titeket egybiteseket?
Magyar Péter nem megy Brüsszelbe!
Szerintem azért gyanús, hogy ezt más oldal nem hozta le és nem is ez a főcím. Valamiért már nem tudom elolvasni a teljes cikket, szóval az érdekelne, hogy mit jelent az “egy interjúban” a cikk elején… egyrészt látni szeretném az interjút vagy olvasni, másrészt egy dátum is érdekelne.
Lehet nem szeretni MP-t, de ő is és a tanácsadói is tudják, hogy az eu paralementbe kimenni egy népszerűtlen döntés lenne és a pártot se tudná úgy építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!