Ha úgy vesszük, hogy Magyarországon nincs baloldali párt, akkor lényegében mindegy, hogy a Magyar Péterre vagy a régi ellenzékre szavazok?
Figyelt kérdés
A Momentum liberális, nem baloldali. Én nem vagyok liberális.
A DK sem igazi baloldali. A Párbeszéd vagy az LMP állt közelebb hozzám, de ezek nem tényezők.
A Szanyi féle ISZOMM-al szimpatizáltam, de ők meg a viccpárt jelzőt sem bírták levetni magukról, senki sem vette őket komolyan.
Igazi baloldaliak azok, akik pl a GUE/NGL frakcióban vannak.
Akkor lényegében egyikre sem érdemes szavaznom, hisz nem vagyok liberális. Érdemesebb akkor a Tiszára, hogy a kormányvàltást segítsem legalább?
máj. 12. 21:45
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem mindegy. Szavazz Magyar Péterre, a régi ellenzék már leszerepelt, kuka minden rájuk adott szavazat. Ha Magyar Péter lealázza őket hátha eltakarodnak.
4/6 anonim válasza:
Kérdés mit akar a szavazó: változatlan változást, vagy változó változatlanságot.
Az eredmény ugyanaz lesz.
5/6 anonim válasza:
Nem érdemes tisztán ideológia alapján szavazni itthon
6/6 anonim válasza:
Érdemes a Tiszára. Egy békés, szabad, normális országban élhetnénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!