A fidesz birkák miért hazudják hogy Magyar Péter fizikailag bántotta Juditot amikor ezt sosem állította Judit, azt viszont igen hogy ő fizikailag bántalmazta Pétert. Az m1-ből informálódó fidesz birkák tényleg ennyire naívak és megvezethetőek?
A kutyát se érdekli a Fidesz narratíva.
De nézz bele az apák az igazságért fb csoportba.
Teljesen alap, hogy vàláskor vagy gyermekelhelyezésnél diktafonra vesz mindenki mindent. Teló beszélgetéseket, terhelőnek felhozható párbeszédet, mindent rögzíteni kell, különben a nő viszi a gyereked a pénzed és a lakásod.
Ezért inkább szimpatikus mp, hogy nem egy balek fa sz és ő is azt csinálja amit minden élelmes férfi mikor kifarsul a nője.
Jah.
A fizikai bántalmazás rágalmazást meg minden bíróság fenntartással kezeli váláskor, vagy gyermekelhelyezésnél, mivel a nők 99.9%a ezzel a kamuval jön elő, nem pedig azzal, hogy félredugott.
Bármi ilyesmi történt volna annak például van látlelete, szerintem a sminkesek már gyártják a "bizonyítékokat". Csak elég a sugalmazás, de azon már nem gondolkoznak, ha bármi valóságalapja van , nem a frizbiben zajlik, hanem a bíróságon..
Szerintem tudják a tényeket csak a rendszer cinkosai, és a valóság ellenére igazából mindegy mi az igazság nekik.
Dehogynem állította: [link]
"Mert akkor is akadt verbális és fizikai erőszak bőven. (...) Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytamla tetején lévő könyveket és a hátamhoz vágta őket. (...) Aztán levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti."
(Ellenzéki vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!