Magyarország most már sosem fog részt venni az Euróvíziós Dalversenyen a Fidesz kormány regnálása során?
Ezzel a hülye dalfesztivállal nem csak az erős lmbtq meg idegenrajongó propaganda a probléma,hanem az,hogy politikai alapon történik a szavazás.Legutóbb Ukrajna nyerte és nem azért, mert jók voltak.
Máskor vagy homokos nyeri vagy migráns és nem azért mert jók.
Normális elítéli, ha egy nőnek öltözött férfi, ráadásul szakállal, rikácsol.
Remélhetőleg, soha nem fog részt venni az ország ilyen hülyeségben.Az ilyesmi cirkuszba való, máshova nem.
Mert szerinted ez normális?
https://www.youtube.com/watch?v=QRUIava4WRM
79k like és 46k dislike is árulkodó.
Közepes a hangja is... ő nyerte meg, csak azért mert homár. Az ilyen versenyeken felesleges részt venni.
Nem az LMBTQ-val van elsősorban a probléma, hanem elvesztette dalverseny jellegét, egy bohóckodás lett. Amíg adta a Magyar Televízió néztem is, eleinte elégedetten, de az utolsót amit adott már szájhúzva, aztán amikor bejelentették hogy nem adják többet, egyetértve mondtam, hogy akkor nem is nézem többet.
Még a Junior változatára lehet ránézek, talán a gyerekekkel nem mérik ezt megcsinálni, aztán valószínűleg az is csalódás lesz.
7
Ide figyelj, nem gyűlölöm őket. Én csak a nagyon átlátszó lobbizást, politizálást, a nyílt kivételezést vetem meg. Már rég semmi köze az egésznek a zenéhez és mindig csak az nyeri meg ezt a bohócműsort aki minél több politikai szimpátiapontot tudd összegyűjteni khm(meleg, transz, migráns, kissebség stb.) és semmi köze nincs a nyerésnek a tehetséghez, teljesítményhez. Ugyanolyan nyomorult ez a gáz identitáspolitika az eurovizitól mint a narancsjugendesektől a szánalmas wokeozás, genderezés amikről a szavazóik nagy része valószínűleg azt sem tudja hogy mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!