Kimész Magyar Péter június 8-ai rendezvényére Budapesten vagy esetleg a békemenetre?
#8: "az a baráti tömeg, szeretet ami ott van, az elmondhatatlan… "
Vérfideszes anyósom is részt vett már rajta, és akkora a szeretet benne, hogy magából kikelve, ordibálva veszekszik akár a lányával vagy vejével is, ha csak egy mondatról is azt sejti, hogy a Fideszt bírálja valaki. Rokoni kapcsolatokat ignorál, beszól idegeneknek, kommentekben "pörköl oda".
A minap a buszon említettem neki Magyar Pétert, "egy senki, egy senki" harsogta mániákusan...
"az a baráti tömeg, szeretet ami ott van, az elmondhatatlan… "
Van egy fideszes volt barátom aki még a kapuján sem enged be mióta bíráltam a fideszt. Ez aztán a nagy szeretet. A másik barátom meg aztmondja hogy ha belépek a házukba nehogy rosszat mondjak orbánról mert a felesége vér fideszes és ha megsértem orbánt akkor az asszonya még képes és nem főz neki ebédet. Ez is a nagy szeretet jegyében történik ugye? :))))
"az a baráti tömeg, szeretet ami ott van, az elmondhatatlan… "
Az alábbi történet is a szeretet jegyében zajlik ugye???
Micsoda legendás kamu sztorik... :D
Szakadok... :'D :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!