Június 9-én beveri Magyar Péter a Fidesznek?
Én egyáltalán azon csodlkozom ki ad neki bizalmat.
Ha elárjulja a bizalmasait, akkor a választóival nem pont ugyanígy csinálna? Vagy ez nem zavar senkit?
Ki ad neki bizalmat? Jó kérdés. Olyan ez a helyzet, mint a szar házasság. Az ember az eleinte még magában is kételkedik, hogy ugyan már, nem kell minden apróságot felhozni. Aztán egyre több dolog szúr szemet. Mire elkezdi érteni a jeleket, addigra totál hülyének érzi magát, hogy eddig teljesen vakon volt. Ha épp a házastársad cseszett át, te meg belenéztél a telefonjába és azzal le is bukott...És akkor lehet beszélgetni arról, hogy ki árult el kit? Ráadásul, azért egy ország sorsa nem ugyanaz, mint valamelyikünk tyúkszaros kis élete, félresikerült házassága. Egy rossz házasságot is van aki képes évtizedekig takargatni, mert fájdalmas, mert mit mondanak mások, mi lesz a gyerekekkel stb...
Nagyon is igaza van a 9-esnek. Amit még ehhez hozzá lehet fűzni, hogy azért az a lejáratókampány, ami megy ellene, a három gyerekének sokkal többet árt, mint az "árulónak" Arról pedig végképp nem kéne megfeledkezni, hogy ez a gyermekvédelemből igencsak leszerepelt, "családbarát" kormánynak valahogy eszébe sem jut, hogy azok a srácok Varga Judit volt miniszterük gyermekei is. Az a nő ezzel a kegyelmi üggyel, a presztízsvesztéssel, ami ezzel járt, továbbá azzal, hogy elküldték egy olyan műsorba haknizni, amit szerintem soha meg nem nézett volna azelőtt a színvonal miatt. Ezzel a kiállással a saját hitelességét rontotta leginkább. Alkalmatlan volt a pozíciójára. Nem mondom, hogy alkalmatlan anyának, de bennem nagyon sokszor felmerül, hogy milyen indok lenne elég ahhoz, hogy a gyerekeimet ennek nyilvánosan kitegyem? Volna ettől rosszabb nekik? Újra meg újra oda jutok, hogy bizonyára volna olyan eshetőség, csak a nyilvánosság előtt nem ismert. Ez az egyetlen számomra ésszerű magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!