Trombitás Kristóf Megafonos Facebook influenszer új „Trombi Roast” című műsorában alaposan becsicskította Puzsér Róbertet?
Figyelt kérdés
A Patrióta Youtube csatornán elindult Trombitás új műsora. Az első részében Puzsérnak osztott ki néhány csicskalángost.
https://www.youtube.com/watch?v=wXHZQV_GYic
„aranyér, Puzsér... jó, oké bocsi mindkettő rossz, de az egyik legalább kezelhető és van rá gyógymód...”
máj. 9. 19:04
1/10 anonim válasza:
Már ez se tud magyar nevet adni a műsorának.
3/10 anonim válasza:
Trombitás meg Puzsér, micsoda komoly, hiteles emberek.🤣🤣
4/10 anonim válasza:
Nem néztem meg, de ha ez a legdurvább amit ki tudott találni, akkor ez a “roast” harmatgyenge. Véleménye lehet, de szerintem ez inkább ment vissza a feladónak….
5/10 anonim válasza:
Ezzel a nemlétező humorérzékkel szerintem még a dumaszinházba is felvennék.
6/10 anonim válasza:
Ahogy a 4. írja.
ennyit a megafo.s színvonalról...
7/10 anonim válasza:
Hiszek neki! A haja, fülbevalója és stiloja alapján biztos nagy tapasztalata lehet az aranyérrel!
Na ez egy roast!
8/10 anonim válasza:
Tuti, hogy meleg, ha az aranyeret így felhozta. Egyébként az aranyér lelki szinten félelemmel kapcsolatos.
9/10 anonim válasza:
Ez az udvari bohóc Trombitás a pöcsöm öccse nem lehetne.
10/10 anonim válasza:
Ezt az aranyeres "viccet" is lopta.
Dombóvári István anno már elsütötte amikor az RTL klubon ment a humor est. Showder klub azt hiszem Amikor Puzsér fellépett egyszer akkor ezzel a viccnek szánt ízléstelen, humortalan mondattal vezette fel őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!