A magyarok jelentős része miért fél az Iszlám vallástól ? Illetve miért emelik ezt politikai kérdéssé ?
Azért sem értem, mert a magyar kormány rendkívül jó kapcsolatokat ápol Törökországgal. De más muszlim többségű államokkal is nagyon jó kapcsolataink vannak. Egyébként a törökök jelentős része egyfajta "testvérként" tekint a magyarokra.
Magam is muszlim vallású vagyok egyébként.
Az iszlám vallás nagyszerű, de jó helye ott van ahol most élnek a vallás tagjai és nem itt nálunk a keresztény Európában.
nem a vallástól félünk, hanem a vallás képviselőitől akik tömegével és illegálisan árasztják el Európát, megszegik a törvényeinket, nem tartják tiszteletben a szokásainkat, a mi vallásunkat és kalifátust akarnak létrehozni a mi demokratikus országaink helyett.
Az inváziós seregtől félünk, nem az iszlám vallástól. Ugyanígy nem akarnánk ha ateista hottentották árasztanák el Európát illegális bevándorlással és akarnák megváltoztatni az életünket vagy ha Hindu tömegek jönnének át törvénytelenül a zöldhatáron és akarnák itt bevezetni a kasztrendszert.
te eddig is nyugodtan gyakorolhattad itt a vallásodat, senki nem bántott érte. Azt nem akarjuk, hogy tömegével jöjjenek be ide is olyanok akik miatt mi és a zsidók már nem gyakorolhatnák nyugodtan a magunk vallását vagy nem élhetnénk tovább a sok évszázad alatt kiharcolt törvényeink adta lehetőségeink, a női egyenjogúság között.
Értem, csak akik idejönnek és tegyük fel bűncselekményeket követnek el, ők abban az esetben nem az Iszlámnak megfelelően járnak el. Nekik abban az esetben nem az a legfőbb jellemzőjük hogy muszlimok, hanem hogy bűnözők.
"Azt nem akarjuk, hogy tömegével jöjjenek be ide is olyanok akik miatt mi és a zsidók már nem gyakorolhatnák nyugodtan a magunk vallását"
Érthető, a Korán vallásszabadságot biztosít. És az Iszlám -tudom ez meglepő lesz- nem térítő vallás. Muszlim "térítők" biztosan nem fognak becsengetni senkihez sem, hogy térítsenek, mint a Jehovák pl. Mást tanítottak az iskolában, de például a török hódítás célja sem a "térítés" volt.
A zsidók-muszlimok közötti viszony sajnálatos elmérgesedése a huszadik században kezdődött, Izrael politikája miatt.
Tudom hogy most darázsfészekbe nyúlok, de örülök ha megfogalmazásra kerül, hogy mit éreztek problémának az Iszlám vallásban.
" illegálisan árasztják el Európát,"
Illegálisan SENKIT sem kéne beengedni sehova. Ez teljesen érthető.
#21:59
Igen, viszont orbán ámokfutását csak a pénztárcám érzi, hogy elvékonyodik, egy iszlamista ámokfutása meg közvetlenül az életembe kerülhet, ha nem vigyázok. És nem akarok a saját országomban félelemben élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!