Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok jelentős része...

A magyarok jelentős része miért fél az Iszlám vallástól ? Illetve miért emelik ezt politikai kérdéssé ?

Figyelt kérdés

Azért sem értem, mert a magyar kormány rendkívül jó kapcsolatokat ápol Törökországgal. De más muszlim többségű államokkal is nagyon jó kapcsolataink vannak. Egyébként a törökök jelentős része egyfajta "testvérként" tekint a magyarokra.

Magam is muszlim vallású vagyok egyébként.

máj. 8. 21:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Nem az iszlámtól félnek, hanem a vallási fanatikusoktól. És az iszlám esetében erren nagy az esély.
máj. 8. 21:35
 2/30 anonim ***** válasza:
17%
A fidesznek hála most is teokratikus fasizmusban élünk, csak más a PR
máj. 8. 21:35
 3/30 anonim ***** válasza:
66%

Az iszlám vallás nagyszerű, de jó helye ott van ahol most élnek a vallás tagjai és nem itt nálunk a keresztény Európában.

nem a vallástól félünk, hanem a vallás képviselőitől akik tömegével és illegálisan árasztják el Európát, megszegik a törvényeinket, nem tartják tiszteletben a szokásainkat, a mi vallásunkat és kalifátust akarnak létrehozni a mi demokratikus országaink helyett.

Az inváziós seregtől félünk, nem az iszlám vallástól. Ugyanígy nem akarnánk ha ateista hottentották árasztanák el Európát illegális bevándorlással és akarnák megváltoztatni az életünket vagy ha Hindu tömegek jönnének át törvénytelenül a zöldhatáron és akarnák itt bevezetni a kasztrendszert.

te eddig is nyugodtan gyakorolhattad itt a vallásodat, senki nem bántott érte. Azt nem akarjuk, hogy tömegével jöjjenek be ide is olyanok akik miatt mi és a zsidók már nem gyakorolhatnák nyugodtan a magunk vallását vagy nem élhetnénk tovább a sok évszázad alatt kiharcolt törvényeink adta lehetőségeink, a női egyenjogúság között.

máj. 8. 21:39
 4/30 anonim ***** válasza:
28%
Azért, mert ahol jelen az iszlám nagy számban, ott egy picit diktatórikus az életérzés. Látva azt, hogy mit művel idehaza kereszténység címszó alatt a kormány, hát az iszlámot a hátam közepére sem kívánom még mellé. Nem szimpi, hogy vallási alapon akarják megszabni olyanok életét, akik nem is vallásosok vagy teljesen másban hisznek. Itt még csak a könyvfóliázó agybaj van, de lehet rosszabb is még több fanatikussal.
máj. 8. 21:42
 5/30 anonim ***** válasza:
64%
Adom a 3-ast. Nem érdekel a vallásod, gyakorold nyugodtan, de ne várd el, hogy én bármilyen szokásodhoz alkalmazkodjak. Nem akarok holmi müezzin óbégatására ébredni reggelente, nem akarom, hogy a lányom csadorban járjon.
máj. 8. 21:43
 6/30 anonim ***** válasza:
77%
Mi feministák vagyunk és nem tetszik, hogy a muszlimok elnyomják a nőket
máj. 8. 21:49
 7/30 A kérdező kommentje:

Értem, csak akik idejönnek és tegyük fel bűncselekményeket követnek el, ők abban az esetben nem az Iszlámnak megfelelően járnak el. Nekik abban az esetben nem az a legfőbb jellemzőjük hogy muszlimok, hanem hogy bűnözők.

"Azt nem akarjuk, hogy tömegével jöjjenek be ide is olyanok akik miatt mi és a zsidók már nem gyakorolhatnák nyugodtan a magunk vallását"

Érthető, a Korán vallásszabadságot biztosít. És az Iszlám -tudom ez meglepő lesz- nem térítő vallás. Muszlim "térítők" biztosan nem fognak becsengetni senkihez sem, hogy térítsenek, mint a Jehovák pl. Mást tanítottak az iskolában, de például a török hódítás célja sem a "térítés" volt.

A zsidók-muszlimok közötti viszony sajnálatos elmérgesedése a huszadik században kezdődött, Izrael politikája miatt.

Tudom hogy most darázsfészekbe nyúlok, de örülök ha megfogalmazásra kerül, hogy mit éreztek problémának az Iszlám vallásban.

" illegálisan árasztják el Európát,"

Illegálisan SENKIT sem kéne beengedni sehova. Ez teljesen érthető.

máj. 8. 21:52
 8/30 anonim ***** válasza:
89%
Hiába pontozol le te hülye. Attól még az iszlám vallásúak képtelenek asszimilálódni és alkalmazkodni. Ide jön európába és elvárja, hogy én viselkedjek úgy hogy neki jó legyen, de ha én mennék ki hozzájuk akkor felrobbantanának mert nem tisztelem a vallásukat meg ilyenek.. Röhej...
máj. 8. 21:56
 9/30 anonim ***** válasza:
30%
8. Azért nem mindenki ilyen. Nem kéne általánosítani. A magyarok közül sem képes mindenki asszimilálódni és jelenleg is Brüsszellel háborúznak.
máj. 8. 21:59
 10/30 anonim ***** válasza:
85%

#21:59

Igen, viszont orbán ámokfutását csak a pénztárcám érzi, hogy elvékonyodik, egy iszlamista ámokfutása meg közvetlenül az életembe kerülhet, ha nem vigyázok. És nem akarok a saját országomban félelemben élni

máj. 8. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!