A jobboldaliak azért tudományellenesek mert a tudományos módszertan mára már azt is bizonyította, hogy a jobboldaliak butábbak mint a baloldaliak?
Onnan, hogy ha egy társadalomban teljesen nyíltan és rendszerszintűen lehetetlenítik el a konzervatív, úgynevezett jobboldali gondolatok puszta megjelenését a felsőoktatásban és a közéletben, akkor az ember él a gyanúperrel, hogy a baloldaliság dícsérete csak a fősodratú ideológiai alapvetésnek való megfelelés vágyának a terméke.
Ne csináljunk már úgy, mint aki nem látja a valóságot.
#16 Meg lett cáfolva a kutatás. leírtam, hogy már az első mondataiban baromsággal kezdik, az intelligencia nem egyenlő az okossággal.
Ha te látod, hogy egy "kutatás" az idő mértékegységének tekinti a fényévet vagy úgy kezdi, hogy a Föld lapos, akkor komolyan veszed utána amit ír vagy egyből látod, hogy az egész csak egy buta kreálmány?
Igen, igen, persze. Mondogasd ezt magadnak, nagyon szépen hangzik.
Az a baj a valóságtagadással, hogy amikor a tények figyelmen kívül hagyásának a következményei elérnek egy kritikus értéket, a valótlanságokra épített rendszer kártyavárként omlik össze.
Én megértem, hogy akik 2000 után születettek, azoknak semmit nem mond pl. a marxista ideológia, a kommunista világrend és a Szovjetunió összeomlása, de az attól még megtörtént.
A jobboldaliak inkább Istenben hisznek, a baloldaliak pedig a tudományban.
A jobboldaliak között több az evolúció tagadó, baloldaliak között több az ateista, akiknek a tudomány az istenük.
A jobboldaliak között több az oltásellenes, konteóhívő.
#17 Az alapján amit írsz, el sem olvastad a cikket. Lehet túlságosan is az érzéseid vezérelnek. A tanulmány az IQ-t használta fel. De kíváncsian várom az alternatív intelligencia modelljeidet, a Gardneréről nem kell mesélned, azt már ismerem.
Bár nem várok sokat egy olyan embertől aki tényként kezeli a saját alaptalan kijelentéseit, mi több, cáfolatnak tartja azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!