Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldali szavazók nem emlékez...

Baloldali szavazók nem emlékeznek, vagy csak simán nem törődnek a tényekkel?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy van még pár balos kik nagy hanggal mocskolják a kormányt, ők nincsenek tudatában történelmi tényeknek, vagy a közelmúltban megtörtént eseményeknek vagy csak nem foglalkoznak velük?

Tehát:

Magyarországot azok a nagyhatalmak zsigerelték ki akik most osztják az észt és akiknek a demagóg ostobaságait elhiszik a balos szavazók.

Osztrák Magyar monarchia alatt hova került a megtermelt vagyon?

Trianon után melyik ország maradt volna talpon?

Anglia, Usa, Hollandia, Franciaország, Németország, Belgium, stb. mekkora vagyont rabolt el a gyarmatosított országoktól?

Említett országok vagy Magyarország irtott ki, vagy tett tönkre nemzeteket?

Rabszolgákat ki tartott évszázadokon keresztül?

Ilyen történelmi körülmények után miért méritek az ország gazdasági erejét pl. Svájchoz?

Baloldali kormányok mindegyike megszorításokat adó emeléseket vezetett be, és NEM A FIDESZ NEM EMELT ADÓT!

Baloldali politikusok mindegyike illegális migránsokat engedne az országba és NEM A FIDESZ NEM TELEPÍTETT BE MIGRÁNSOKAT! A külföldi munkavállalók nem migránsok a szó ilyen értelmében.

Folyton megy a gyalázkodás, hogy Románok miért szavaznak hiszen nem is itt élnek, de NEM SZAVAZNAK ROMÁNOK, ŐK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK AKIK KÜLFÖLDÖN ÉLNEK, el kell olvasni a választási törvényt.

A FIDESZ NEM LOPTA EL A MAGÁNNYUGDÍJ PÉNZEKET, mindenki nyilatkozott mit akar vele tenni. Ezenkívül a legtöbb számla deficites volt nem hogy többlet de a befizetett összegek se voltak rajta. A kötelező magánnyugdíj tagság alatt SZJA emelésekkel kompenzálták a nyugdíjkifizetéseket, ez azóta drasztikusan csökkent.

Az egészségügy, az oktatás rendben van. Hol szeretnétek egy gerinc műtétet? Irakban, Romániában, Szerbiában, vagy pl. Győrben ingyen? Esetleg Svájcban 3-4 millióért? Az oktatás… nem sikerül diplomát szeretni ingyen? Vagy szakmát, vagy nincs iskola óvoda? Ne már…

Stadionok… hova jártok koncertre, sport eseményekre? Volt sok jó hely amit a Fidesz lerombolt, tönkretett, vagy a mocsok helyett most kulturáltan tudsz menni tömegrendezvényre?

Van munka, szoktál nyaralni? Van autó? Félned kell ha mocskolod a Fideszt?

Nos?

2024. máj. 8. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Latod, kérdező, megkaptad a választ, amire nincs érved. Akkor ki nem foglalkozik a tényekkel?
2024. máj. 12. 12:24
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem vitatkozom pisis hülyegyerekekkel.

Tényeket írtam és csak a libsi média butaságait kaptam válasznak.

Ettől persze én még kényelmesen élek és lesz ismét 2/3 is.

2024. máj. 12. 12:30
 13/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
66%

"Tényeket írtam és csak a libsi média butaságait kaptam válasznak."

Nem tényeket írtál, hanem a propagandát másoltad be. Ez elég nagy különbség.

2024. máj. 12. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!