III. kerületben, Óbudán, Békásmegyeren stb., kit fogtok választani? Kire fogtok szavazni?
2-es te akkor gondolom itt élsz a III. kerületben ugye? Melyik részén? Én belső Óbudán ( Flórián tér környéke ).
2019 óta itt SEMMI se történt és borzalmas állapotban van. Előtte ez luxus környék lett volna? Nyilván nem! De voltak ilyen olyan fejlesztések, de azóta semmi ( mondom most a Kolosy tértől a Bogdáni útig tartó szakaszról beszélek ).
Tényleg annyit tett érte Kiss László?
A XIII. kerületbe ha átmegyek ahol Tóth József van ( MSZP-s színekben ugyan de apróbetűvel ), elképesztő fejlesztések sorozatát látom. De a II. kerületben is, ahol szintén MSZP-s Őrsi Gergely van. De Óbudán megállt az idő 2019-ben.
Én nem pártra szavazok hanem polgármesterre és arra amit csinál de elképesztő ahogy ez a kerület kinéz már 5 éve, hogy semmi, szó szerint semmi nem történik :(.
Kérdező: persze, szavazhatsz a fideszes polgármesterre, de ezzel csak Orbánt erősíted és a fideszes "gazdagodást".
Én nem vagyok óbudai és abban igazad van, hogy Örsi sokkal többet ért el (Tóth József nem mérvadó: sok-sok éve egyeduralkodó és a XIII úszik az adóbevételben). Azt, hogy ne történt volna semmi, ezt erősen kétlem.
Én a hegyvidéki részen lakom, és őszintén gőzöm sincs, hogy kire szavazzak. A kutyapártos srácról nem tudok semmit, Kiss L. semleges, a Fideszre meg alapból nem szavaznék (a helyi képviselőt ismerem is, pártállástól függetlenül nem túl szimpatikus). Belső Óbudán ritkán járok, nem tudom megítélni, hogy milyen munkát végez a mostani vezetés, BB alatt meg még nem éltem itt, összehasonlítási alapom sincs.
Amitől rosszul vagyok, a hegyvidék folyamatos beépítése (pl Harsánylejtő, Aranyhegy), ez ellen egyik városvezetés sem tesz semmit.
4-es látom nem olvasol újságot és nem tudod hogy az óbudai önkormányzat olyan korrupciós botrányt csinált amilyet még a holdról is látni és többen ülnek előzetesben. Szóval amikor te fideszes gazdagodásról beszélsz akkor valamelyik másik önkormányzatról zagyválsz.
5-ös: hegyvidékiként is számítania kellene a helyedben hogyha lejössz a pórnép közé ( akár csak a Gobuda környékére ) akkor ott milyen állapotok vannak de persze te tudod, megértem hogy neked mindegy :). De vicces amikor olyanok szólnak bele a dolgokba akik nem is járnak a belső részeken ( Flórián tér, Kolosy tér, Csobánka tér stb. ).
8-as szerintem aki nem itt él az nem látja hogy 5 év alatt semmit sem csináltak. Az a baj hogy budapesten mindenki úgy szavaz hogy bukjon az általa nem kedvel hatalom, a karácsonyt sem azért szavazták meg mert profi városvezető lenne, sőt miniszterelnökjelöltnek is elment interjúzni otthagyva budapestet, ha összejön neki. Sajnos sok "óbudai" is így gondolkozik.
Itt van lakása, idevalósi de nem érdekli ahol lakik. Végtelenül szomorú. Kisebb városokban ahol valóban odavalósi és ott élő emberek vannak magukénak érzik a helyet és a szerint szavaznak hogy ki a jobb vezető ki tesz éppen többet a körzetükért.
Itt meg mindenki letojja.
Azért én reménykedem hogy felismerik meg olvasnak elég újságot hogy konkrétan tele van velünk az országos sajtó a korrupciós botrányok miatt amik a III. kerületi önkormányzatban vannak.
Előtte ilyen nem volt.
Kedves Kérdező!
Lehet, hogy van olyan korrupciós botránya a III. kerületnek, amiről nem tudok, de ez esetben egyrészt linkelhetsz róla valami infót, hogy tudjunk.
Másrészt ha egy olyan emberrel lekezelően beszélsz ("zagyvál"), aki valamit nem tud, amit te igen, az rólad állít ki bizonyítványt. Amikor közéeltről beszélünk, miért kell ilyen stílusban leszólni a másikat?
Szóval, kérlek, mondj arról a botrányról valamire, amire te gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!