Dobrev Klára miért háborodik fel azon, hogy a Tisza párt önállóan állít polgármester jelöltet több bp-i kerületben?
Figyelt kérdés
Eddig mindig azt hallottam a demokratáktól*, hogy amit jogszabály nem tilt, az megengedett. Semmilyen jogszabály nem tiltja, hogy a Tisza (v. bármely más) párt jelöltet állítson.
*Hogy ki a demokrata, azt ők mondják meg.
máj. 7. 08:43
1/11 anonim válasza:
Ha valaki szavakban ellenzéki, akkor miért könnyíti meg a FIDESZ dolgát?
Azért, mert nem ellenzéki.
Ilyen egyszerű.
2/11 anonim válasza:
Mert a Tisza elvette tőlük az ellenzék vezető ereje címet. Sőt, talán még a szavazóik egy részét is.
3/11 A kérdező kommentje:
A kérdés: szabad-e jelöltet állítani? A diktatúrákban gyakorlat az, hogy van jogod, de nem élhetsz vele.
máj. 7. 08:48
4/11 anonim válasza:
És szerinted most diktatúra van? Ha igen, akkor egyetértünk.
5/11 A kérdező kommentje:
#4 Nem az a kérdés, hogy diktatúra van-e, hanem, hogy kell-e Dobrev engedélye a jelölt állításhoz.
(Éltem a Kádár rendszerben, nepotizmus, korrupció van, diktatúra nincs). 7XN
máj. 7. 08:53
7/11 anonim válasza:
2-es! Akkor a DK – bizonyítva, hogy ellenzéki – miért nem léptette vissza a jelöltjeit adott helyeken a TISZA, másutt az MKKP javára? Sőt, miért jelölt utólag?
8/11 anonim válasza:
(7/) Bocsánat! Az 1-es válaszhoz szántam.
9/11 anonim válasza:
Ők meg az MKKP-ra indítanak jelölteket, megérdemlik hogy elpusztuljanak.
Ha Budapesten nem nyernek semmit akkor 2026-ra elsorvadnak a kommunisták
10/11 anonim válasza:
#5 A nepotizmus a DK-tól és az MSZP-től sem áll távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!