Mennyire igaz? Egy magyar családnak a tiszta megtakarítása fejenként 13 millió forint?
"13 millió az átlagnak is meg van."
Tudod, mi az átlag? Az összes számot összeadják és elosztják azok mennyiségével.
Van 10 ember. Ebből egy embernek van 121 forintja. A többi 9-nek csak 1 forintja van. Akkor is kijön, hogy az átlagnak van 13 forintja. Pedig a többségnek csak 1 forintja van.
Az átlagszámítást általános iskolában tanítják.
Arra már rá sem merek kérdezni, tudod-e, hogy mit jelent a megtakarítás, vagy hogy jött ki az 52 millió forint.
Kérdező, bedobtál random számokat, de honnan vetted? Miért nem teszel a kérdésekhez linket a forrásodról, hogy rendes véleményt lehessen róla mondani?
Amúgy megtakarítás az is ha van ingatlanod és annak az értéke mostanában elég magas. Egy 4 tagú családnak ha van egy 2,5 szobás lakása akkor már közel ekkora a megtakarítása városon. Ezért kellene a forrás, hogy el lehessen olvasni mit is mondtak valójában, mit takar ez a szám szerintük.
Ez ilyen számokkal bűvészkedés.
Mert pl én a válság alatt vettem egy lakást 13ért,az most ér 70millát, közben a csütörtöki fizuig van 500ft OM,mégis a gyakorlatban milliomos vagyok, de közben kaját nem tudok már venni.
Sokakra igaz.
Nálunk a ház, de az nem megtakarítás szerintem kb 60 millió, a két autó kb 11 millió.
Valódi megtakarítás kb 28 millió állampapír és egyéb befektetési alapokban. Ez a kettőnk megtakarítása, de van egy gyerek is.
Ketten nettóban 1 milliót keresünk jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!