Mi a véleményetek Magyar Péterről?
Nem tudom mit gondoljak róla.
De azt napról-napra bizonyítja milyen inkompetens volt itt a bal oldali ellenzék az elmúlt 10 évben.
A jelengéset és, ami hajtja, azt értem. Sőt, magam is azt gondolom, hogy igazán eltűnhetne az MSZP-DK, idejét múlt -tisztelet a kevés kivételnek-, semmit sem csináló politikusokkal és politikával és végképp nem vagyok sértett MZP szavazó, de, amikor azt rótták rá, hogy össze-vissza beszél, akkor most Magyar Pétert, mégis, hogyan és miért?
Nekem nem tűnik őszintének, nem osztom egy csomó gondolatát, kiváltképp, amiket az EUról mond, engem zavar a múltja -nem a feleségével való kapcsolata, ahhoz semmi közöm-, hanem az, hogy évekig nem volt gond, hogy fizette őt a rendszer, de azt hiszem az a legnagyobb problémám, hogy ugyanazt a klisés rogáni kommunikációt használja, mint 0rbán.
Amikor megjelent, nem tudtam, hová tenni, sőt, még egy esélyt is adtam neki. Azóta, egyre kevésbé gondolom azt, hogy ő magától jött volna. Szerintem is küldték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!