Csak azért mondja hogy valamibe bele tudjon kötni.
máj. 5. 21:40
4/11 anonim válasza:
Mit mond erről Zalatnay Cini?
máj. 5. 21:42
5/11 anonim válasza:
Szerintem nincs igaza. Legjobb anyák napi program, tégláról téglára lebontani a NER-t.
máj. 5. 21:47
6/11 anonim válasza:
Szerintem igaza van, mondom ezt ellenzékiként. Politikailag sem volt szerencsés lépés MP részéről erre a napra tenni, mert ez egy újabb támadási felület. Ha én lennék a tanácsadója, tuti azt mondtam volna, várjon ezzel a demonstrációval egy hetet.
A kőkonzervatívok számára ez nem volt egy szimpi lépés, és nyilván ettől lesz most hangos a propagandasajtó.
máj. 5. 21:52
7/11 anonim válasza:
Én konkrétan anyukámmal mentem Velencéről. Anya-lánya program volt. Tök jót beszélgettünk míg utaztunk, ott lenni nagyon felemelő volt, hazafelé meg feltöltődve jöttünk. Jobb anyák napi program nem is lehetett volna.
máj. 5. 22:09
8/11 anonim válasza:
Simán lehetett volna szombatra is szervezni, de kampány időszak van, ilyenkor belefér úgy is, hogy nekem sem Magyar Péter nem tetszik, sem az, hogy mára szervezték a rendezvényt.
Azért a vasárnap elég hosszú, hogy beleférjen ez is meg az is hogy felköszönti valaki az anyját. Csak innentől ne jöjjön ez a csapat többet hasonló szöveggel, hogy ekkor vagy akkor nem kellett volna ilyen-olyan gyűlést, rendezvényt csinálni.
máj. 5. 22:14
9/11 anonim válasza:
Ez csak egy jelképes nap nem ünnepnap.... van apák napja, víz nap, Föld nap, energiatakarékosság napja... ne bohóckodjunk már könyörgöm...felnőtt emberek vagytok elvileg, nem 10-12 évesek.
máj. 5. 22:25
10/11 anonim válasza:
Annyira hótmindegy már... Március 15.-e is évtizedek óta nem arról szól, amiről kellene, de a többi "ünnep" sem, akkor meg szerintem hótmindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!