Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kínos a Fidesznek, hogy...

Kínos a Fidesznek, hogy Debrecenben többen voltak, mint Orbán március 15-ei beszédén Budapesten?

Figyelt kérdés

máj. 5. 18:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%

8

Kék Fidesz a szektásított DK-s boomerek gyülekezete, átlag életkor nyugdíj felett 65-70 körül mozog.

máj. 5. 19:02
 12/24 anonim ***** válasza:
38%

11

De a kettő eleve kizárja egymást (dk-fidesz), szóval nem tudom ki találta ki, de ez nem jó jelző.

máj. 5. 19:08
 13/24 anonim ***** válasza:
51%

12

Kék Fidesz-t én nem tudom ki találta ki, szerintem senki nem tudja, mert ez egy komment harcból születhetett még 2022-ben, legalább is én ezt azóta látom a kommentelőknél használni, sokan azt hiszik ez Magyar Péter találta ki, hát nem, ő is csak átvette, hisz már 2 éve létezik.

DK miért kék Fidesz? Mert a szavazó bázis, legalább is akik a net használatához is értenek, mert ugye az átlag életkor a DK-ban 65-70 körül mozog, azok olyan elvakultan Gyurcsányisták meg DK-sok, mint a Fidesz szavazók Orbán meg a rendszere felé. Nem tudsz velük se vitázni, se érvelni, mert ha ellent mersz mondani, amit mondanak rögtön Fideszes leszel, meg fizetett fidesz troll leszel...sokan ezt a mentalitást elégelték meg itt, a HVG komment szekciójában meg a Facebookon és lettek a DK boomerek kék fideszesek.

máj. 5. 19:11
 14/24 anonim ***** válasza:
48%
Nem, mert megint mindenki mindent félreértelmez...
máj. 5. 19:26
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

"1. Kitart Peti körül a hype, és övé lesz legnagyobb ellenzéki párt.

2. Nem tart ki a hype, kipukkad a lufi, nagy csalódás, újabb kétharmad."

Ez a kettő mondjuk pont nem zárja ki egymást. Lehet a Tisza Párt a legnagyobb amellett is, hogy a fidesz újra kétharmadot húz be.

máj. 5. 19:54
 16/24 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező, nem voltak többen most Debrecenben, mint korábban Orbán beszédén. Miért kell hülyeségeket kitalálni?

Ráadásul mit számít ez? Az egy állami ünnepség volt ez meg egy ellenzéki pártrendezvény kampányidőszakban.

máj. 5. 21:04
 17/24 anonim ***** válasza:
78%

Igen, az 1. pontot így kell érteni.

máj. 5. 22:06
 18/24 anonim ***** válasza:
76%

16 - "nem voltak többen most Debrecenben, mint korábban Orbán beszédén."

Nyugtasd meg magad, legalább kétszer annyian voltak!

De hét nem számít, ugye?

máj. 6. 00:04
 19/24 anonim ***** válasza:
51%
Nem lehet tudni, hogy a helyiek közül mennyien voltak az eseményen Debrecenben. Rengeteg embert hozták az ország más pontjairól. Ahol én álltam, ott mögöttem egy szentendrei tömeg volt, előttem meg szolnokiak.
máj. 7. 07:51
 20/24 anonim ***** válasza:
20%
#19 És mind meg volt győződve róla - gondolom - hogy a fidesz szokta buszoztatni az embereket a fideszes megmozdulásokra. :)
máj. 7. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!