Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A független Karácsony miért...

A független Karácsony miért pózol együtt Dobrevékkel?

Figyelt kérdés

[link]

Nem szokott jól elsülni, ha valaki sokat mutatkozik a Gyurcsány-csapat társaságában, pedig ezen a plakáton elég jól megférnek egymással

2024. máj. 4. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Mert Karácsony nem független. A budapestieknek megfelel a DK is... fura egy népség.
2024. máj. 4. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Karácsony Gergely és a függetlenség. Ez az év vicce szerintem. :D
2024. máj. 4. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Őszinte. Kivel pozoljon, orbánnal?
2024. máj. 4. 18:01
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Karácsony a DK jelöltje.

Itt a forrás:

[link]

Hivatalos!!!

Önmagát Gyurcsányozta össze, nem a Fidesz media. :D

2024. máj. 4. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Karácsony soha nem is mondta magát függetlennek. Nyíltan beszélt róla a Partizánban, hogy a DK-val egy listán indul a pártja az EP-ban, illetve a fővárosi listán is együtt indulnak. Ezt mindenki tudja.
2024. máj. 4. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
#6 Sokan nem. Azt hiszik csak a párbeszéd jelöltje, ezzel nyugatja magát sok szavazó.
2024. máj. 4. 18:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Épp ezért, ő tényleg a Párbeszéd jelöltje, amely párt legutóbb a szocikkal indult szövetségben. Szóval azért nem volna muszáj neki a DK-val is közösködni
2024. máj. 4. 18:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig elég a Wikipédiára fölmenni és ott van,hogy ki kinek a jelöltje.
2024. máj. 4. 18:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de akkor is csökkenti az esélyeit, mert Gyurcsányékat senki nem szereti.
2024. máj. 4. 18:20
 10/10 anonim ***** válasza:

…és Kunhalmival. Ugyanis, elég régen bejelentették a DK-MSZP-Párbeszéd együttműködést, ami hosszabb távú, a 2026-os országgyűlési választásokra is szól: [link]

Főpolgármesterként Karácsony a közös jelöltjük: [link]

Nem tudom, miért tartod úgy, hogy rosszul szokott elsülni, ha valaki sokat mutatkozik a Gyurcsány-csapat társaságában? 2019-ben a MOMENTUM-DK-MSZP-PÁRBESZÉD-LMP jelölöltjeként, a szavazatok 50,86%-ával, abszolút győztes lett Karácsony: [link]

2024. máj. 4. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!