Elmész holnap Debrecenbe Magyar Péter rendezvényére?
Figyelt kérdés
máj. 4. 14:54
11/19 anonim válasza:
Mi az egész családdal megyünk!
Visszük a Nagyit is, hogy Anyák Napján végre halljon egy értelmes politikai megnyilánulást!
12/19 anonim válasza:
Persze hogy elmegyünk.
Rühellem a Fideszt - és az ördöggel is cimborálok, ha van esély az eltakarításukra.
13/19 anonim válasza:
#12 azzal nem kell, a fidesz maga az ördög. A pénz az istenük. Ez tartja össze őket a közös mutyi.
Egyébként az egész család ott lesz rezső, Brendon, jenő és a kisonokám Jessica.
14/19 anonim válasza:
A fél város ott lesz, hogy lássák Kósáék mennyien rühellik őket és a fideszt még Debrecenben is. Legfőbbképpen erről fog ez szólni és nem arról, hogy Magyar Péter lenne a megváltó.
16/19 anonim válasza:
Hatalmas a tömeg. Tele van a teljes piac utca sétálóutca része plusz még az abból nyíló utcák is, pedig a fidesz gyűlölő debrecenieknek csak a töredék része ment el. Ha mindenki elment volna a nagyállomásig ért volna a tömeg.
17/19 anonim válasza:
Iszonyúan sokan voltak!
Sajnos csak a Kossuth tér volt kihangosítva, a Bajcsyitól kezdve alig lehetett látni/hallani, sokan elmentek emiatt.A Csapón, Hatvanon, Kálvin téren is rengetegen voltak még.
Nem hittem volna, hogy vidéken is meg lehet csinálni egy ekkora tüntetést!
18/19 anonim válasza:
Én is megdöbbentem a tömegen. Azt hittem kb félig lesz a tér. A végét nem láttam, nagyjából a tér közepéről. De azt mondták a csonka templomnál még sűrűn álltak. Ráadásul a fotók nem adják vissza, de a tér egyik felén a fák alatt is rengeteg ember állt. Először az eső miatt húzódtak be, utána meg az árnyék miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!