Orbán tényleg megbolondult?
Most olvastam a neten, hogy valami gyűlésen azt mesélte az ott megjelenőknek, hogy az ő nagybátyját megették a kannibálok.
És ezek után mindenki úgy tesz mintha minden rendben volna. Ilyen irányít egy országot!
"Most olvastam a neten, hogy valami gyűlésen azt mesélte az ott megjelenőknek, hogy az ő nagybátyját megették a kannibálok."
Itt most annyi a bibi, hogy hitelt érdemlően bizonyítanod kéne, hogy nem így történt. Értem én hogy nem a bíróságon vagyunk, de azért lássuk be van baj ezzel.
Lehet hogy valami tanmese volt. Például rámutat valami képtelenségre, mondjuk azt mondja: demokratikusan megválasztott kormány vagyunk. Családbarát,gyerekvédelmi barát,és a béke galambjai.
És akkor megszólal benne az 1997-es kiadású orbán: nagybátyámat megették a kanibálok.
Nagy nevetés a hallgatók soraiban, mert vették a lapot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!